Minimalistički top je must have ovog proljeća!

Koji god vam je omiljeni modni stil, minimalistički top se mora pronaći u vašem ormaru ovog proljeća (i uvijek, zapravo). Iako je minimalizam uvijek prisutan i obožavaju ga stylish žene diljem svijeta, u posljednjih nekoliko sezona postao je trend, što znači da su police high street i dizajnerskih dućana prepune komada u tom stilu.

Agolde (Indigo)

Ako mislite da minimalizam nije atraktivan ili je dosadan, dopustite da vam promijenimo mišljenje izbor topova koje smo pronašli u proljetnim kolekcijama nama omiljenih brendova, a koji se zaista mogu uklopiti u raznorazne kombinacije. Njujorška modna marka Khaite jedna je od prvih koja je modele od rastezljive tkanine počela kombinirati uz hlače na crtu ili, pak, svilene suknje, a njihovi casual topovi i dalje su iznimno traženi.

Minimalistički top će ove godine zamijeniti i svečaniju bluzu ili bijelu košulju paa ćete ih “pod obavezno” nositi ispod oversized sakoa ili uz odijelo, pogotovo ako je riječ o nekom crop modelu ili onom s neobičnim izrezom. Već smo pisali o tome kako su haljine s prorezima, ali i općenito sva odjeća s atraktivnim prorezima, glavni hit za nadolazeću sezonu, a takve komade možete pronaći u ponudi brenda Agolde – dio njihove kolekcije dostupan je za kupnju u zagrebačkom Indigo concept storeu.

Frankie Shop

Na listi favorita, uz minimalistički top s dugim rukavima s prorezom ili neobičnim dekolteom, treba se ovog proljeća naći i top u sportskom stilu bez rukava. Takvi će modeli posebno dobro izgledati uz hlače na crtu, za uglađeni, minimalistički chic.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Alo Yoga
Alo Yoga
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Frankie Shop
Arket
Lunilou
Aritzia
Khaite
Khaite
Khaite
Aritzia
Aritzia
Agolde
Agolde

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Zara, H&M, Aritzia 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0