Mihano Momosa predstavio novu cruise kolekciju

Srpski modni brend Mihano Momosa i njegov kreativni direktor Mihailo Anušić odlučili su nam ovog Valentinova pokloniti novu kolekciju. Povodom Dana zaljubljenih predstavljena je tako kampanja brenda, kao i novi komadi iz cruise kolekcije.

Mihano Momosa Cruise prepun je grafičkih uzoraka, a čini se kako je dizajnera zahvatila i logomanija – koja će ponovno biti jedan od vodećih modnih trendova za 2022. godinu. Tako je u Mihano Momosa svijetu nastalo pet novih printeva, a inspiracija za stvaranje ove kolekcije bili su sunce, povjetarac i dani ispunjene zabavom koji su pred nama.

Živopisna i raznobojna, kolekcija uključuje hlače zvono kroja, košulje i jakne opuštene siluete te lepršave suknje. Osnovni komadi kreiraju garderobu za ležerne, ali pažljivo kreirane lookove, dok ekspresivni uzorak slavi upečatljiv Mihano Momosa stil.

Više o kolekciji i brendu možete saznati na službenoj stranici te na Instagram profilu i Facebook stranici. U nastavku donosimo fotografije kampanje koje je snimio art direktor i fotograf Adem Grljević pod kreativnim vodstvom Mihaila Anušića.

Kreativni direktor: Mihailo Anušić

Art direktor i fotograf: Adem Grljević

Video: Dragan Klem, Adem Grljević

Model: Tijana Bakaj

Set dizajn: Jana Štrbac

Kosa: Dalibor Vrtina DVH Club

Makeup: Zlata Blagojević

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0