Mihano Momosa ima novu kolekciju koju možete nositi i na vjenčanju

Iako nije riječ o bridal kolekciji, ovim kreacijama Mihano Momosa nagnao je nas da maštamo o ljubavi i vjenčanju. Sada kada se ljeto bliži kraju, preplanuli ten polako blijedi, dani postaju kraći i isprali smo svu sol sa kože, pravi je trenutak da priznamo sebi – jesu li ljetne simpatije samo to ili tu postoji nesto više?

Poznati regionalni brend je čitave sezone neumorno radio i igrao s lookovima, zbog čega su iskusili pravu ljetnu strast. Ovo je nastavak na njihovu kolekciju “Decennium”, ali s dodatkom lakoće ljetnog povjetarca. Ljetnoj vibri pridonosi i bijela boja koja dominira kolekcijom zbog čega su pojedini komadi idealni za atipične, moderne mladenke.

Komadi koje Mihano Momosa predstavlja više su od fantazije, a iz brenda poručuju kako su se duboko i iskreno zaljubili u svaki komad i svaki za njih predstavlja zraku sunca, koju sa sobom nosi u jesen. “Ove jeseni se zaljubite i vi. Neka se taj trenutak slabosti pretvori u snagu i neka ljetno sunce donese toplinu vašu jesen. I zimu. I dalje. Istinski. Zaljubite se”, poručili su iz brenda i upravo to se i dogodilo – zaljubili smo se u njihove mini i midi haljine i komplete koje možete otkriti u nastavku. Više o brendu i novoj kolekciji saznajte na službenoj stranici.

Kreativni direktor: Mihailo Anušić

Fotografije: Mihailo Anučić, Adem Grljević

Model: Tijana Bakaj

Makeup: Zlata Blagojević

Kosa: Dalibor Vrtina Hair

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0