Michael Kors polako ali sigurno svoje ime pretvara u tehnološki brend. Nakon android smart watcha koji nosi njegovo ime, Michael Kors u suradnji s Fujifilmom predstavio je novi gadget- instant kameru. Radi se o modernoj verziji hita iz devedesetih s mogućnošću instant printa, stoga je savršen za nostalgičare kojima smartphone nije adekvatan alat za modne fotografije.

HO16_MK-x-FUJIFILM-INSTAX-COLLABORATION

Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70 sjajnija je i naprednija verzija Instax Mini 70 modela koji je Fuji izbacio prošle godine. Nova kamera ima ugrađen flash, 60 mm leću i poseban selfie mode zahvaljujući kojem selfie dolazi u visokoj kvaliteti.

„Primjetili smo eksploziju uzbuđenja oko instant fotografije, te sada korisnici mogu svoj stil izraziti s kombinacijom INSTAX kvalitete i luksuza koji nosi brend Michael Kors“ – Mark Yamamoto, CEO Fujifilma za Sjevernu Ameriku

Posebno izdanje u Korsovoj izvedbi dolazi u zlatnoj boji s potpisom i logom na tijelu kamere, a kako bi dizajnerski dojam bio potpun moguće je kupiti vintage kožni spremnik napravljen za ovaj model. Prema uzoru na „Scout“ kolekciju torbi Michaela Korsa, ovaj case dolazi u šest boja.

michael kors fujifilm bag

Ova instant kamera bit će dostupna u Michael Kors dućanima od 20. listopada po cijeni od 149$, dok će torba za kameru biti nešto skuplja, s cijenom od 348$.