Kako svaka sezona ima svoje it komade, niti ova nije drukčija. Ovog proljeća to će sigurno biti metallic suknja. Ljeto i jesen bili su obilježeni traper suknjom na kopčanje, za koju vjerujemo da ćemo viđati i ove sezone, no njezina nasljednica ovaj put je u malo ekstentičnijoj formi. Metallic suknju ove sezone predstavila je svaka velika modna kuća, bilo da se radi o skupljim varjiantama poput Guccieve statement suknje ili o povoljnijoj, no i dalje fantastičnoj varijanti iz popularne Zare.

metalicGucci6

Uvjereni smo da će ova statement metallic suknja naći svoje mjesto u ormaru svake trendseterice. Iako na prvu metallic suknju odmah svrstavamo u robu koja više naginje noćnim izlascima ili svečanim varijantama, ove sezone viđat ćemo je u dnevnim kombinacijama, kombinirajući je na sive veste, kožne jakne ili pak na obićne oversized bijele majice kratkih rukava s jednostavnim koleđicama.

metalicsss
S ovim komadom u vašem ormaru, uz minimalno truda, postići ćete moderan i trendovski look, a moći ćete je ukomponirati u različite varijante.

Donosimo vam nekoliko inspirirajućih lookova koji će vam dati ideju kako je ukombinirati u dnevnu varijantu te gdje je ove sezone kupiti i po kojoj cijeni.

 

 

metalicssssss

metalicssssssss