Mediteranski stil i vrući ljetni dani bili su inspiracija za novu Stradivarius kolekciju

High street brend koji nas uvijek očara kolekcijama i modernim dizajnom te koji zbog željno iščekujemo novitete je Stradivarius. U posljednje vrijeme lansirali su zaista fantastične komade, a nova kolekcija koja je upravo lansirana, inspirirana je mediteranskom obalom o kojoj sanjarimo tijekom toplijih mjeseci u godini.

Brend predstavlja kampanju kojom dominiraju neutralni tonovi i energični printevi; lagane tkanine, savršene za nošenje u dugim danima na otvorenom koji su pred nama.

Svestranost košulje može se kombinirati s lanenim kratkim hlačama, udobnost palazzo hlača naglašena je predimenzioniranim blejzerima, a midi haljine upotpunjuju se skraćenim blejzerima.

Kompleti, heklani džemperi i traper bit će neizostavni za šetnje tijekom golden houra.

Velike naušnice, torbe od rafije, rustikalni remeni, šeširi u boji i naočale s raznovrsnim okvirima ovoga ljeta podignuti će vaše outfite, a kolekciju možete pronaći na web stranici Stradivariusa.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0