Med je tajni sastojak ove kreme u borbi protiv suhih ruku

Vjetar, hladnoća, rad rukama i pretjerano pranje fakori su koji utječu na to da našim rukama treba zaštita od vanjskih čimbenika, a CICA bogata krema za ruke savršena je za obnavljanje kožne barijere. Radi se o kremi koju je lansirao francuski brend Nuxe, dobro poznat po kozmetici prirodnog podrijetla. Kremasta tekstura s baršunastim završetkom kao da ugodno obavija ruke, a krema je obogaćena tigrovom travom i medom lavande, radi kojih obnavlja, umiruje i jača kožnu barijeru pružajući učinak “zavoja” tako da se osjećaj zatezanja odmah umiruje. Još k tome kada se doda prekrasan miris koji je razvijen i za oštećenu kožu, onda zaista ponestaje razloga da ne probate ovu kremu.

Fokus je na medu lavande iz Provanse

Bogat aktivnim molekulama, med je pravi prirodni proizvod poznat po svojim hidratantnim obnavljajućim svojstvima. Nuxe je odabrao med lavande vrhunske kvalitete sa Red Label oznakom, ujedno to je med sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla koju očitava matična tvrtka u Provansi. Njegovo geografsko i cvjetno podrijetlo potvrđeno je analizom DNK kako bi se osigurala dosljedna kvaliteta.

Fokusa na Centelli Asiatica

Također nazvana “tigrova trava”, Centella Asiatica je biljka podrijetlom iz Azije poznata u tradicionalnoj kineskoj medicini po svojim umirujućim i obnavljajućim svojstvima. Za CICA bogatu kremu za ruke Nuxe je odabrao ekstrakt 100% prirodnog podrijetla dobiven iz njezinih listova uz pomoć nježne ekstrakcije. U istočnjačkoj medicini ona se ubraja među najvažnije
ljekovite biljke – prema legendi su se ranjeni bengalski tigrovi valjali u njenim listovima da bi zaliječili rane. Otuda i jedan od naziva za ovu biljku: »tigrova trava«.

Nuxe proizvode možete pronaći u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te u online trgovini Sophia.hr.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0