Margot Robbie u filmu Barbie nosi i Chanel, evo kako je izgledala suradnja

Kuća CHANEL surađivala je na jednom od najiščekivanijih filmova ovog ljeta, Barbie, koji je producirala i u kojem je glumila Margot Robbie, ambasadorica Kuće. Režiserka filma Greta Gerwig otkriva da živjeti u Barbie Zemlji znači biti savršeno biće na savršenom mjestu – osim ako nemate punu egzistencijalnu krizu. Ili ste Ken.

Kroz povijest kinematografije, CHANEL je surađivao na mnogobrojnim projektima, a u njhovom posljednjem partnerstvu za film Barbie, ova je modna kuća ponosno radila zajedno s Barbie kreativcima na realizaciji nekoliko kostima za lik Margot Robbie, kao i na skijaškom odijelu za Kenov lik, kojeg je utjelovio Ryan Gosling.

U intervjuu iz lipnja 2023., glumica i producentica Robbie kaže da ćete u Barbie filmu:

Primijetit ćete puno CHANELA! U filmu nosim neke sjajne CHANEL komade. Mentalitet Barbie je da ona ima sve dodatke – tu su uvijek šešir ili mašna i naušnice i nakit. Šeširi nikada nisu za zaštitu od sunca, oni su samo još jedan modni dodatak, uz torbe i cipele i sve ostalo. Bilo je stvarno zabavno.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Na ekranu će se vidjeti pet silueta koje je zamislila Virginie Viard, zajedno s prošivenim torbama, uključujući i onu u obliku srca, te dodacima (štit-naočale iz kolekcije COCO NEIGE, holografske manšete i bižuterija, šeširi iz Maison Michela) koje je kuća stavila na raspolaganje. Oscarom nagrađena kostimografkinja i prijateljica kuće, Jacqueline Durran, dobila je izbor odjevnih kombinacija u raznim nijansama ružičaste iz kolekcija Ready-to-Wear, COCO BEACH i COCO NEIGE koje je zamislila Virginie Viard. Pet predstavljenih silueta – tri odijela, skijaško odijelo i haljina – odabrano je kako bi se istaknuo lik Barbie dok se kreće kroz svoje putovanje.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0