@lucywilliams02

Mango x Simon Miller: Suradnja high street i dizajnerskog brenda rezultirala savršenim ljetnim komadima

Jučer je predstavljena nova, ljetna capsule kolekcija high street brenda Mango, koja je kreirana u suradnji s jednim od najpoznatijih američkih modnih brendova – Simon Miller. Ovaj brend većini je poznat po Bubble cipelama s platformom i mini torbicama koje ste donedavno vjerojatno non stop viđali na društvenoj mreži TikTok. Iako smo putem profila influencerica kao što su Blanca Miro, Claire Rose Cliteur, Monikh Dale i Lucy Williams dobili uvid u tek mali dio kolekcije Mango x Simon Miller, čini nam se i da se među tim modelima nalaze it komadi ovog ljeta.

Mnogima omiljen španjolski high street brend poznat je po jedinstvenim, raznobojnim komadima odjeće koji se uvijek ističu među gomilom, ali upravo je zbog toga popularan i Simon Miller, koji svoje komade uvijek dotjera inovativnim bojama i luksuznim materijalima.

@alyssainthecity

Capsule kolekcija nastala u suradnji dvaju brendova inspirirana je mističnim svijetom koji leži pod morem. U Mango x Simon Miller kolekciji možete pronaći odjeću, obuću i torbice koji su kreirani u toploj paleti boja i namijenjeni za nošenje tijekom ljetnih noći uz obalu mora, večernjih šetnji i uživanju u suncu i vrućem pijesku. 

@lucywilliams02

Just wow. ❤️‍🔥💕 @Mango #fyp #fypage #eventdecor

♬ To Love – Suki Waterhouse

U ovoj razigranoj suradnja dvaju brenda najviše se ističu haljine koje su dostupne u svim duljinama, a ona koja nam je zapela za oko maksi je dužine, koju čine tri hladne, ali ljetne nijanse – plava, tirkizna i zelena, s detaljem mašne na dekolteu i tankim naramenicama koje se mogu i maknuti. Uz otkrivena ramena savršeno bi pristajale statement naušnice s motivom sunca, kao i mini torbica od rafije ukrašena sitnim školjkama.

Uz motive sunca i školjki koji se pojavljaju na modnim dodacima, pažnju su nam privukle i nekoliko mrežaste torbice koje će začiniti vaš outfit za plažu ili izlazak na večeru – dostupne su u nekoliko različitih veličina, ali i boja.

@lucywilliams02

Brend Simon Miller je putem svojeg Instagram profila otkrila da će kolekcija biti dostupna online 22. svibnja iako se na Mango stranici ne može pronaći još niti jedan komad. No, preporučujemo da pratite webshop tog high street brenda jer predviđamo da bi se ova kolekcija mogla jako brzo mogla rasprodati.

@monikh
@alyssainthecity
@aliciamedina
@sandcanedo
@lucywilliams02
@lucywilliams02
@lucywilliams02
@monikh
@blancamiro
@blancamiro
@chelseahansford

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0