Mango ima predivne slingback cipele koje želimo

Dvije boje trenutačno dominiraju high street i dizajnerskim kolekcijama su crvena i bordo, pa ako želite svojim jesenskim outfitima dati trendovsku notu, predlažemo da u svoj ormar dodate neki detalj u jednoj od tih nijansi. To mogu biti jedne slingback cipele koje smo otkrili u novoj Mango kolekciji, a oko kojih se već podignula prašina na društvenim mrežama.

@juliettemalerbi

cherry red 🍒 i found them at the @Mango store in Bordeaux #fallfashion #falloutfits #cherryred #falltrends2023

♬ We Are The People – Empire Of The Sun

Osim što su izrađene u boji crvenog vina što im daje dozu otmjenosti, ove cipele djeluju elegantno i zbog špic siluete te stiletto potpetice visine 7,5 centimetara. Mango slingback model predstavljen je u verziji od lakirane kože što mu daje senzualan izgled i čini ga idealnim komadom za svečanije, večernje kombinacije.

Dozu elegancije može dati i sasvim jednostavnom outfitu sastavljenom od bijele košulje i traperica, a špic silueta posebno će dobro izgledati na mini suknje. S obzirom na to da je riječ o modelu koji je svojim atraktivnim izgledom privukao brojne obožavateljice, pogotovo one koje vole estetiku francuske kuće Saint Laurent koji ima slične cipele, na Mango online shopu cipele su trenutačno nedostupne, ali se može predbilježiti za obavijest kad ponovno stižu in stock. No, ovaj slingback model odmah je dostupan za kupnju u većini Mango trgovina u Hrvatskoj. U nastavku pogledajte više detalja ovih cipela.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0