Mango Home Premium kolekcija donosi dašak Mediterana u vaš dom!

Topli dan provedeni na suncem okupanim Mediteranom ono su za čime trenutačno žudimo, a dašak te atmosfere možemo unijeti u svoj dom – s komadima iz Mango Home Premium kolekcije koja je upravo predstavljena. U sklopu kolekcije predstavljeni su dodaci za svaku prostoriju od spavaće sobe preko blagovaonice, kuhinje i terase pa sve do dnevnog boravka, ali i odjeća koju možete nositi dok se opuštate u toplini svojeg doma.

Korištene su prirodne tkanine, poput poput lana i 100-postotnog pamuka, a uz tekstil poput posteljina i dekorativnih jastučnica predstavljena je i nova  kolekcija posuđa stvorena u La Bisbalu, katalonskom selu poznatom po svojim majstorima keramike te posuđe od ekskluzivnog maslinovog drva.

Mediteranski stil života u Premium kolekciji stupa u dijalog s organskim oblicima, prirodnim tkaninama i artisan materijalima. Većina je komada izrađena u neutralnim nijansama, uz primjese tamnoplave koja simbolizira nebesko i morsko plavetnilo te žute koja predstavlja sunčevu svjetlost u domu.

Ništa ne odražava bolje mediteranski stil života od okupljanja za stolom s najmilijima i satima provedenim uživajući u omiljenom obroku i razgovoru, a zato su u sklopu kolekcije predstavljeni keramički tanjuri, vrčevi i zdjelice sa zanimljivim uzorcima. Tu su i čaše od debelog stakla u kojem su “zarobljeni mjehurići”, kao i one rebraste teksture.

Postavljanje stola je vještina u kojoj se na Mediteranu posebno uživa, sada još i više zbog vrhunskih stolnjaka od 100-postotnog lana, umjetničkog posuđa ili zdjelama izrađenim od maslinovog drva, koje je posebno po raznolikim nijansama i teksturi.

Uz dekorativne predmete izrađene od prirodnih materijala, poput lanenih jastučnica, tu su i one praktične, koje su dobile isti tretman. Među njima se ističe i košara za rublje izrađena od jute, koju nećete morati skrivati u kupaonici, kao i torba za plažu izrađena od istog materijala i dizajnirana u Barceloni.

Dnevni boravak je srce doma, u kojem uživate u društvu ili samoći te u kojem se nalazi najbolja zabava ili najveće opuštanje. Neutralne boje u domu stvaraju opuštajuću i ugodnu atmosferu, a jednostavno se mogu iskombinirati s komadima koje već imate kod kuće. A kad smo već kod opuštanja, ima li ljepšeg od izležavanja u mekanim ogrtačima izrađenima od 100-postotnog pamuka u Portugalu, koji pružaju nenadmašan osjećaj ugode na tijelu. Slično je i s dugačkim lanenim košuljama, koji su također dio Mango Home Premium kolekcije.

Što se sve može pronaći u ovoj ekskluzivnoj kolekciji za uređenje interijera, otkrijte na ovom linku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0