Mala crna haljina svima treba u ormaru. Ovo je high street model koji nas je osvojio!

Koliko god haljina imamo u ormaru, kad smo u žurbi, a želimo izgledati dobro, uvijek ćemo posegnuti za sigurnim izborom – malom crnom haljinom. Taj komad pripada u klasike koje bi baš svatko trebao imati u ormaru, a nema žene koju mala crna haljina barem jednom nije spasila u modnoj dilemi. Ako ste trenutačno u potrazi za takvim go-to komadom uz koji ćete imati nešto za odjenuti čak i u onim situacijama kad nemate “ništa za odjenuti”, nastavite čitati.

Mango je u sklopu Selection kolekcije, koja je namijenjena svečanijim trenucima, ali i poslovnim trenucima, predstavio haljinu koja odiše retro stilom, a opet djeluje moderno, i taj nam je mini model odmah zapeo za oko. Model se ističe balon suknjom izrađenom od lepršave tkanine koja je u gornjem dijelu drapirana. Gornji dio tako ima teksturu, a s obzirom na to da je riječ o modelu koji je nalik korzetu pa naglašava figuru.

Osim mini siluete, koja haljinu čini idealnom za večernje izlaske, svečaniji dojam daje joj i dizajn bez naramenica, a zbog toga će ovaj model odlično izgledati i u kombinaciji sa sakoom i salonkama za otmjen look ili, pak, kožnatom jaknom u motociklističkom stilu za cool štih.

@alexandra_aura

#mango #mangocommunity #mangohaul #mangooutfits #fyp #foryoupage #ootd #mangocollection #mangowoman

♬ is there someone else intro –

Model je dostupan u veličinama od XS do L po cijeni od 69,99 eura, a sigurni smo da ćete za njih redovito posezati u ormar!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0