MAJA I KRUH

Otkad smo čuli za diplomiranu slikaricu Maju Marković, opsjednuti smo njome. No nisu njezina umjetnička djela jedino što nas kod nje intrigira, već i njezina ljubav prema pekarstvu – Maja uživa radeći, ni manje ni više, nego kruh.

maja i kruh1   U moru pekara koje se svakodnevno otvaraju oko naših domova, a koje nas sve više mame opojnim mirisima umjetnih sladila, teško je naći kvalitetan i provjeren proizvod. To je upravo ono što je Maju mučilo. Nakon malo razmišljanja, jedna dobra ideja postala je odličan posao. Danas Maja radi kruh od isključivo organskih namirnica i prirodnog divljeg kvasca kojeg sama uzgaja.

maja i kruh2

“Sastojci su, naravno, najvažniji, oni određuju kvalitetu i okus kruha. Važno mi je da su organskog podrijetla jer želim u potpunosti prirodni kruh bez aditiva, što nije teško jer za kruh trebate samo četiri sastojka, a to su brašno, sol, kvasac i voda.  Kupujem brašno iz mlinova koji brašno tretiraju na tradicionalan način ne uništavajući ono najbolje u njemu”, rekla nam je Maja. No priča ne staje na tome. Maja koristi i divlji kvasac koji sama uzgaja te o kojem svakodnevno brine.

maja i kruh3

U ponudi možete naći različite vrste kruha. Na neke možda nikad ne biste ni pomislili, ali kad ih probate oduševit će vas. Ovo što možete vidjeti na slikama su samo neke ideje pretočene u mirisna djela.

maja i kruh4

Majina umjetnička duša može se prepoznati u jedinstvenom načinu pakiranja njenih proizvoda. Papirnati omoti s osobnim pečatom daju posebnu notu cijeloj priči, a natjerat će vas da Majinu priču isitinski zavolite i postanete ovisni o pravom mirisu domaće spravljenog kruha.

maja i kruh

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0