Outside View

MagMe Vlog – Baselworld 2017

U suradnji s obitelji Mamić, dugogodišnjim zastupnicima Rolex i Tudor satova, posjetili smo Baselworld.  Radi se o ekskluzivnom sajmu satova i nakita u Baselu u Švicarskoj, na kojem se svake godine predstavljaju noviteti iz tog područja. Baselworld je za industriju satova i nakita isto što je i za modni svijet Tjedan mode u Parizu, no ono što ga čini još interesantnijim je činjenica da, osim zastupnicima brendova i medija, omogućava i ostalim ljubiteljima i znatiželjnicima uvid u bogati svijet satova i nakita.

Rolex 2017

Sea-DwellerSky-DwellerLady Datejust 28

Sea-Dweller

Jedan od najočekivanijih noviteta sigurno je novi model Rolex Sea-Dweller kojim Rolex obilježava 50. godišnjicu od izlaska prvog modela. Sa širim kućištem promjera 43 mm jedini je Rolex dostupan u toj veličini. Od ostalih modela iz linije ističe se crnim brojčanikom na kojem je crvenim slovima ispisan naziv modela (isto kao što je bilo i na originalnom modelu iz 1967.). Osim toga, novi Sea-Dweller jedini je sat iz svoje linije koji ima prepoznatljivu Rolex Cyclops leću za datum, povećavajući njegovu čitljivost.

Sky-Dweller

Najveće iznenađenje ove godine izazvao je novi Rolex Sky-Dweller, profinjen sat koji je funkcijama namijenjen svjetskim putnicima. Do sada je bio dostupan isključivo u plemenitim materijalima, a sada je po prvi puta predstavljen u bijeloj i žutoj Rolesor verziji – kombinaciji čelika i 18-karatnog bijelog ili žutog zlata.

Lady-Datejust 28

Vječna ženska klasika, Lady-Datejust 28 predstavljena je u pristupačnijoj čeličnoj verziji, te u bijeloj Rolesor verziji kao kombinaciji čelika i 18-karatnog bijelog zlata. Kao i kod svih Datejust modela, moguće je sat maksimalno prilagoditi vlastitom ukusu i stilu birajući između brojnih kombinacija narukvica, prstena i brojčanika.

Sve novitete možete pregledati na službenoj Rolex stranici.

Tudor 2017

Tudor Clair de RoseTudor Heritage Black Bay ChronoTudor Heritage Black Bay 41

Clair de Rose

Novi Clair de Rose ima prepoznatljivi ženstven i elegantan dizajn, a dostupan je u tri veličine – 26, 30 i 34 mm. Osim veličine, može se birati i između čelične narukvice, crnog kožnog aligator remena ili tkanog remena. Tudor Clair de Rose prepoznatljiv je po krunici za navijanje koju krasi plavi spinel kupolasti dragulj.

Tudor Heritage Black Bay Chrono

Predstavljen je prvi kronograf poznate linije Tudor Heritage Black Bay. Kao i svi Heritage Black Bay modeli dostupan je u kombinaciji s čeličnom narukvicom i smeđim kožnim remenom, a bez obzira koji izabrali uvijek ćete dobiti i dodatni tkani remen. Karakteristična tahimetarska skala kronografa ugravirana je na prstenu upotpunjujući sportski dizajn novog modela.

Tudor Heritage Black Bay 41

Tudor je mnoge oduševio predstavljanjem Tudor Heritage Black Bay 41, novog modela koji se svojim minimalističkim dizajnom ističe od ostalih satova iz linije poznatih po sportskoj eleganciji.
Sve novitete možete pregledati na službenoj Tudor stranici.

Za sve upite o dostupnosti, cijenama i specifikacijama pojedinih modela obratite se zastupnicima, Mamić, a sve novosti pratite i putem njihove Facebook, Instagram i LinkedIn stranice.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0