MagMe Pick: Zara torbica

Osim što se veselimo proljeću zbog dužih i toplijih dana, veseli nas i činjenica da ćemo moći uživati u modnim komadima i dodacima izrađenima od brušene kože. Osim jakni i cipela, dva komada koja najčešće viđamo u tom materijalu, kao omiljen modni dodatak od brušene kože se definitivno svrstava torbica. Jednu takvu pronašli smo u novoj kolekciji high street brenda Zara, manji model koji nas je osvojio svojim izgledom jer podsjeća na dizajnerski komad!

Radi se o torbici od brušene kože koja je osmišljena da se nosi u ruci, no uz nju dolazi odvojivi i podesivi remen s pomoću kojeg ju možete nositi preko ramena. Luksuzan izgled koji krasi ovaj komad definitivno stoji u ušivenim detaljima koji joj daju chic i svevremenski izgled.

Torbica je predstavljena u tamnijoj smeđoj nijansi, poznatijoj kao čokoladnoj boji koja je od prošle godine iznimno popularna kad se radi o ovom modnom dodatku. Radi se o modelu koji možete nositi od jutra do večeri i kombinirati ga uz veliki broj različitih kombinacija. Torbica je takve veličine da će vam u nju sve stati, a da ćete se opet uz nju moći nesmetano kretati kroz cijeli dan, bez da se osjećate da nosite velik “teret”.

Torbica je dostupna za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda po cijeni od 59,95 eura. Radi se o svevremenskom komadu uz koji ćete uvijek izgledati profinjeno, stoga predlažemo da svoj primjerak nabavite na vrijeme.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0