MagMe Pick: Zara svilena haljina

I službeno je započela sezona eventa i svečanih događanja, a ako ste u potrazi za outfitom – imamo rješenje! Španjolski high street brend Zara predstavio je komade iz nove, svečane kolekcije, a među njima se posebno ističe haljina od nabrane svile. Model je idealan izbor za koktel večeru ili, pak, vjenčanje na moru, a jednako dobro izgledat će u večernjem izlasku.

Haljina je izrađena od 100-postotne mulberry, odnosno dudove svile, koja je najkvalitetnija vrsta svile koja se koristi u modnom svijetu, a trendovskom izgledu haljine doprinose nabori – detalj koji se nalazi na svim it komadima ove sezone. Delikatnost svile, nabori i volan na rubu haljine daju joj romantičan i lepršav izgled, a zbog atraktivnog V-izreza na dekolteu i vezicama oko vrata haljina izgleda nevjerojatno upečatljivo.

Posebnost ove haljine nalazi se i u asimteričnom porubu koji joj daje dozu raizgranosti, ali i smeđoj boji zbog koje dobiva na sofisticiranosti. Isto tako, ova će boja komplimentirati svim tonovima kože, pogotovo ako ste blago preplanuli.

Ovo je model kojeg jedva čekamo nositi kada stignuti vrući, ljetni dani, a uskoro će biti dostupan za kupnju putem hrvatske verzije online shopa Zara. Cijena haljine iznosi 599,90 kuna, a savjetujemo vam da se predbilježite za obavijest mailom kad haljina postane dostupna jer je riječ o nevjerojatno aktrativnom i nosivom modelu kao stvorenom za ljetne partyje.

2847928607_6_1_12847928607_6_2_12847928607_6_3_12847928607_6_4_1

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0