MagMe Pick: Zara komplet

Ako se trenutačno ne nalazite na godišnjem odmoru na obali, već ste u gradu, onda znate koliko vrućina otežava odijevanje za posao ujutro. Čak i da nemate strogi poslovni kodeks, morate biti primjereno odjeveni, no teško je odabrati outfit u kojem će vam biti i ugodno na 32 Celzijeva stupnja.

Prošvrljali smo ponudom high street brendova i pronašli jednu ekstremno chic, ali i udobnu opciju, koja je savršen izbor za poslovne sastanke, ali i piće s prijateljicama poslije posla. Riječ je o Zara kompletu čiji je gornji dio hibrid između korzetiranog topa (koji su iznimno popularni ovog ljeta) i prsluka uparen s jednostavnim hlačama na crtu.

Gornji dio ima sweetheart izrez koji laska dekolteu te dekorativne gumbe u kontrastnoj nijansi. Bež gornji dio s crnim gumbima može se nositi i na traperice visokog struka, no najljepše će izgledati u kombinaciji s pripadajućim hlačama. Hlače krasi visoki struk, ravan kroj nogavica te atraktivni izrezi na nogavicama koje ih čine idealnim ljetnim komadom.

S ovim Zara kompletom možete biti spremni u sekundi za posao – samo odabrete natikače ili ravne sandale uz koje ga želite iskombinirati. Eleganatan komplet super je opcija i za one koji su u potrazi za nekim svečanijim komadom, a ne vole haljine: uz cipele s potpeticom i clutch torbu bit će prikladan i za neko svečanije slavlje ili vjenčanje.

Gornji dio dostupan je po cijeni od 299,90 kuna, dok cijena hlača iznosi 249, 90 kuna. Komade možete pronaći na službenom webhsopu brenda Zara, a čine stylish ljetni ulov u koji se isplati uložiti.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0