MagMe Pick: Zara jakna

Odjevni komadi koji nam trenutačno najviše zauzimaju pažnju su oni koje ćemo nositi kroz ovo prijelazno razdoblje. Napokon smo odbacili slojevito odijevanje i jakne i kapute zamijenili s nešto laganijim proljetnim komadima. Pritom se ističu pamučne jakne koje istovremeno mogu biti i overshirt, a jednu smo takvu pronašli u novoj kolekciji španjolskog high street brenda Zara!

Posljednjih tjedana high street kolekcije nas oduševljavaju zbog toga što brojni komadi izgledaju nalik dizajnerskim i doimaju se skupljima nego što jesu, a upravo je takva i ova bijela jakna izrađena od 100 postotnog pamuka.

Radi se o kratkoj jakni ravnog kroja čija će bijela nijansa uz svaki outfit izgledati iznimno chic te će i najjednostavnijim kombinacijama donijeti profinjeniji izgled. Ono što ovom komadu daje na posebnosti su zasigurno izvezeni detalji kakve smo inače navikli viđati na proljetnim i ljetnim haljinama.

Ovaj je komad idealno uklopiti u svakodnevne odjevne kombinacije i prekrasno će izgledati u kombinaciji u kojoj ga je uostalom i španjolski brend predstavio. Uz bijeli traper, ali i uz onaj iznimno tamniji traper, radi se o jakni koja će svakom looku donijeti chic izgled.

Jakna je dostupna za kupnju na službenoj stranici high street brenda u veličinama od XS do XL po cijeni od 39,95 eura. Nesumnjivo je da se radi o komadu koji ćete obožavati tijekom nadolazećih toplijih dana!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0