MagMe Pick: Zara haljina

S obzirom na to da su prvi tjedni proljeća obilježeni s ljetnim temperaturama, ono što nam zadaje muke je odijevanje. Ključ je u slojevitosti, a za to vam je potrebna dobra “baza” outfita koja će izgledati jednako sređeno i kad je nešto prekriva i kad je u potpunosti otkrivena. U tom slučaju, nema boljeg komada od pletene haljine, koja je ujedno i funkcionalna i chic. A s obzirom na to da se bliži sezona svečanih događanja, pronašli smo jednu koju ćete, primjerice moći nositi na krstitke ili nešto slično, ali i u casual varijanti.

U zadnje vrijeme oduševljavaju nas nove kolekcije high street brendova koji predstavljaju komade koji nalikuju onim dizajnerskim, a upravo je takva i ova maksi haljina u neboskoj plavoj boji brenda Zara. U novoj je kolekciji španjolski brend servirao haljinu kroja poznatijeg kao wrap dress, odnosno onu čija silueta izgleda kao da se haljina omata oko tijela.

Radi se o komadu čija silueta seže do ispod gležnjeva, a posebnost ove prekrasne haljine očituje se i u dugim rukavima, visokom ovratniku te pripijenoj silueti koja savršeno prianja uz tijelo.

Ovaj komad možete kombinirati uz brojne različite prilike; od toga da će lijepo izgledati u gradskim šetnjama uz cipele s niskom potpeticom, do kombinacije u kojoj je možete nositi uz sandale s višom potpeticom i stvoriti idealan look za sva nadolazeća svečana događanja.

Haljina je dostupna za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda u veličinama od S do L po cijeni od 39,95 eura. S obzirom na to da se radi o još jednom fantastičnom komadu high street brenda, preporučujemo da budete brzi s kupnjom!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0