MagMe Pick: Zara cipele poput onih koje je voljela Carrie Bradshaw

Ususret revivalu popularnog HBO-ovog serijala “Seks i grad” koji je obilježio način života i modu na početku milenija, ponovno nas trese Carrie groznica, a outfiti jednog od omiljenih televizijskih likova ponovno se kopiraju i nose. Teško je izdvojiti samo jedan legendarni look kojeg je Njujorčanka nosila tijekom šest sezona te u dva filma koja su uslijedila nakon završetka snimanja serije, ali jedne su se cipele svima urezale u pamćenje.

Riječ je o satenskim plavim Hangisi salonkama koje nose potpis Manolo Blahnik, a koje su, ukrašene sjajnim kristalićima, “glumili” zaručnički prsten Bradshaw. Te su cipele, naime, bila jedina stvar koje su stajale u walk-in ormaru u kojeg je protagonisticu serije odveo Mr. Big te je zaprosio, a brojne su žene već iz kinodvorane odjurile u butik po isti model. S vremenom je popularnost splasnula sve to trenutka dok nisu najavljene nove avanture pod nazivom “And Just Like That…”.

Model Hangisi i dalje je dostupan u ponudi modnog brenda Manolo Blahnik po cijeni od oko tisuću eura, međutim mi smo veoma sličan model – idealan za nadolazeće svadbe i ostale svečanosti, pronašli u ponudi high street brenda Zara. Riječ je o jarkoplavom slingback modelu kojeg krasi nešto niža potpetica od one na Manolo Blahnik salonkama, a koje se ističu gotovo istim detaljem – kopčom napravljenom od sjajnih kristalića.

Kitten heel model krasi i špic silueta te je jedan od onih statement komada koji može podići svaku, pa i najjednostavniju modnu kombinaciju. Bez obzira na nisku petu, oblik cipele vizualno će izdužiti noge pa je pogodan za nošenje uz suknje i haljine mini, ali i midi dužine. Dok željno iščekujemo reunion glavnih protagonistica serije “Seks i grad” uz ove Zara cipele s cijenom od 449,90 kuna možemo i same glumiti glamurozan život kojeg su vodile. Cipele su dostupne na hrvatskoj verziji online shopa high street brenda, a sugeriramo vam da požurite po svoj par prije nego se rasprodaju.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest, Zara

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0