MagMe Pick: Torbe s čvorom najtraženiji su modni dodatak sezone

Možda u protekloj godini nismo marili za haljine, bluze, suknje i cipele s visokim potpeticama, ali ono što smo uvijek imali uz sebe su torbe. Lista stvari koje nosimo sa sobom, kako bismo pazili na zdravlje, povećala se, a u skladu s time, povećao se i obujam torbica koje su trenutačno hit. A kao najpopularniji modeli za ovu sezonu nametnuli su se torbe s čvorom kao detaljem.

Modni su to dodaci koji odišu svježinom, koji su atraktivnog izgleda, ali i praktični, a među prvima je takve torbice predstavila talijanska modna kuća Bottega Veneta. Čvor se pojavljuje na nekoliko njihovih modela od kojih je definitivno napopularniji Jodie – ovalni model s ručkom za nošenje preko ramena.

Nije trebalo dugo da i ostale modne kuće te high street brendovi predstave svoje inačice it modela, a čvor kao detalj se pokazao kao najatraktivnijom dizajnerskom intervencijom godine. Pa tako, kad su u pitanju torbe brenda srednje kategorije Neous čvorovi krase ručke, dok se na torbicama marki Loeffler Randall i Loewe pojavljuju kao dekorativan detalj na trakicama koje služe za reguliranje dužine ili širine modela.

Neous (Net-a-Porter)

Među najatraktivnije modele ubrajaju se svakako oni s potpisom londonskog modnog brenda Yuzefi na kojima su čvorovi najsuptilniji te će biti idealan odabir za ljubiteljice minimalizma. S obzirom na to da je riječ o svevremenskom detalju koji teško da će loše “ostariti”, ako ste u potrazi za novom torbicom ove sezone, predlažemo da to bude neki od modela ukrašenih čvorom. Pregršt modela nalazi se u dizajnerskoj, ali i high street ponudi, a čini se kako će ih zbog popularnosti u nadolazećim mjesecima još brendova uvrstiti u svoju ponudu. Ako želite biti korak ispred ostalih, bacite pogled na modele iz kolekcija za proljeće/ljeto 2021. koje smo izdvojili u nastavku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

Acne Studios (Net-a-Porter)
Acne Studios (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Bottega Veneta (Net-a-Porter)
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Bottega Veneta
H&M
Loeffler Randall (Net-a-Porter)
Loewe (Net-a-Porter)
Neous (Net-a-Porter)
Zara
Zara
Valentino (Net-a-Porter)
Yuzefi (Net-a-Porter)
Yuzefi (Net-a-Porter)
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0