MagMe Pick: The Point je nova it torbica brenda Bottega Veneta

Za jedan od najpopularnijih komada u posljednjih nekoliko godina u svijetu mode zaslužan je Daniel Lee, kreativni direktor talijanske modne kuće Bottega Veneta, i da, riječ je o clutch torbici The Pouch. Torbica je san svake minimalistice, pristaje uz basš sve kombinacije, a kupovali je i oni kojima nije bila potrebna – model je bio hit i svi su ga željeli imati. Jedina primjedba, koja se naravno dijelila samo ispod glasa, je bila ona vezana uz praktičnost – u veći model clutch baga stalo je apsolutno sve, ali je problem nastao u tome što ste sav teret morali nositi u rukama. Dizajner kuće kao da je čuo komentare i ponudio je novu torbicu The Point koja izgledom neodoljivo podsjeća na The Pouch, ali s jednom bitnom razlikom.

Riječ je o ručki u geometrijskom obliku, točnije u obliku trokuta, smještenoj na samom vrhu torbice od mekane kože koju krasi zaobljen oblik. Model je samim time praktičniji od The Poucha, a zadržao je sve ono najprivlačnije s te it torbice – izrađen je od glatke i mekane nappa kože, slouchy je oblika, prilagodljiv svim outfitima te u njega stane baš sve što vam je potrebno tijekom dana, bilo da odaberete manji ili veći model.

Kopča na magnet atraktivan je detalj, a uz torbicu se dobiva i duži kožnati remen te se tako može pretvoriti u crossbody model. Torbica The Point dostupna je u nježnim nijansama plave, zelene, žute, ljubičaste i ružičaste, a tu su i klasična bež, bijela i crna varijanta. Cijena manjeg modela iznos 1750 eura, dok ćete za veći morati izdvojiti 2500 eura – kad su u pitanju modeli od glatke kože.

Međutim, jučer se na europskoj verziji online shopa brenda Bottega Veneta pojavila i dugo iščekivana heklana verzija The Point torbice, u u pastelno ljubičastoj, nebeski plavoj i jarko zelenoj boji, izrađena od trakica mekane janjeće kože koje su međusobno isprepletene i tvore atraktivnu pletenu teksturu. Model je idealan za ljeto jer pristaje uz sve pletene komade iz kojih se ove sezone nećemo skidati, a cijena tog specijalnog modela, za kojeg moramo naglasiti i da je poprilično težak zbog količine kože koja je korištena za izradu veće dimenzije, iznosi 6200 eura.

Fotografije: MyTheresa, Bottega Veneta, Instagram