MagMe Pick: Susanne Kaufmann Vitamin C Complex serum

Ako su oko nekog sastojka složni skincare entuzijasti i dermatolozi, onda je to vitamin C. Riječ je o antioksidansu koji pruža sjajan i blistav ten, a koža je svijetlom i miče tragove starenja. Vitamin C štiti kožu od negativnih vanjskih utjecaja, održava je zdravijom te potiče proizvodnju kolagena, zahvaljujući čemu usporava stvaranje bora, a koža čini elastičnom i zategnutom. Sastojak je to koji se može koristiti svakodnevno te se nalazi u brojnim serumima i kremama, a iako ste vrlo vjerojatno isprobali neki beauty proizvod s ovim sastojkom i vidjeli rezultate, otkrili smo jedan s iznimno kvalitetnom formulom.

Susanne Kaufmann je holistički kozmetički brend koji snagu svojih proizvoda pripisuje prirodi, a osnovan je prije gotovo 20 godina u austrijskim Alpama. Iako su do sad lansirali brojne uspješne proizvode i etablirali se kao jedan od najjačih luksuznih skincare brendova na svijetu, njihov serum Vitamin C Complex, pomeo je svu konkurenciju na tržištu.

Uz sve dobro što vitamin C može donijeti koži, predstavlja i jedan od sastojaka čiju je kvalitetu jako teško održati kad se nalazi u bočici i koristi jer dolazi do oksidaje zbog koje se smanjuje učinkovitost. Susanne Kaufmann inovacijom je uspjela spriječiti tu činjenicu, u laganom, ali moćnom serumu koji posvjetljava, hidratizira i regenerira kožu.

Lagana tekstura bez mirisa formulirana je s vitaminom C i ekstraktima gljiva Albatrellus Confluens za smirivanje kože, reishi koji ima antioksidativno djelovanje i snježne gljive koji hrani koži. Tako je u serumu koji maksimalno hidratizira kožu i čini je blistavom povezana nježnost iz prirode s moćnim vitaminom C.
Susanne Kaufamnn Vitamin C Complex djeluje u borbi protiv bora, ali i hiperpigmentacije, ožiljaka od akni i svih mrljica koje imate na licu i to već u kratkom vremenu korištenja. Poboljšat će i teksturu kože i dati joj mladenački sjaj, a pod prstima ćete osjećati kako je vaše lice zdravije i nahranjeno. Lagana tekstura koja se brzo upija, također čini razliku naspram ostalih seruma s vitaminom C koji se nude na tržištu, a svojim djelovanjem opravdava i nešto višu cijenu koja iznosi 130 eura za 30 mililitara.
Efikasan i njegujuć ovaj serum odnosi dnevnu skincare rutinu na višu razinu svojim inovativnim sastojcima – derivatom vitamina C koji jača kožu, njezinu blistavost i djeluje na povećanu proizvodnju kolagena kako bi izgledala mlađe te triom gljiva koji transformiraju kožu. Lice ostaje ujednačenije, glađe i mladolikog izgleda, a jedna od najvećih prednosti je što se serum može koristiti svakodnevno. Više o serumu saznajte na službenoj stranici brenda.
* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.
Fotografije: Instagram
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0