MagMe Pick: Sunčane naočale Jacques Marie Mage

Retromanija, kad je moda u pitanju, ne jenjava, a u svoju garderobu implementirali smo vintage vibe komade ili one s retro prizvukom. A to ne vrijedi samo za haljine i traperice, već i sunčane naočale. Ponuda losanđeleškog brenda Jacques Marie Mage zato je pravi raj za sve one koji obožavaju retro okvire jer kreiraju model inspirirane sunčanim naočalama koje su nosile Grace Kelly, Bianca Jagger i ostale ikone stila iz prošlosti.

Brend je osnovao dizajner Jerome Mage, a riječ je o marki sunčanih naočala koje se proizvode u limitiranim edicijama od kvalitetnih materijala i u malim količinama. Stilski su inspirirane prošlim vremenima, a baš se svaki par izrađuje u procesu od 300 koraka kako bi se osigurala izdržljivost, dugotrajnost i precizan fit. Iako je svaki okvir priča za sebe, nama je zapeo za oko baš jedan, koji nevjerojatno nalikuje popularnim Bottega Veneta sunčanim naočalama.

Jagger Cortina metalni je model s cijenom od 895 američkih dolara koji je izrađen u limitiranoj ediciji od 250 komada i trenutačno je rasprodan, ali je planirana proizvodnja nove količine početkom srpnja. Riječ je o modelu avijatorica koje su izrađene od 100 posto beta titan zlatnog sjaja, a koje su nastale u suradnji osnivača brenda i stilista i modnog urednika Georgea Cortine.
Kreativci su, naime, uzeli jedan od najpopularnijih okvira brenda, inspiriran Biancom Jagger i tulumima u Studiju 54 te kreirali model s titanskim okvirom u zlatnoj boji, Boxier obliku leće te gradijentnom bojom leća koje evociraju hedonistički i opušteni duh 70-ih godina prošlog stoljeća.
Avijatorice su ove sezone jedan od najtraženijih modela sunčanih naočala, pogotovo oversized modeli poput ovog, a s obzirom na to da je riječ o komadima koji su jedinstveni te izrađeni po održivim načelima, ne sumnjamo kako će se i nova edicija opet u potpunosti rasprodati. Ako ste u potrazi za modelom koji će vas ovog ljeta učiniti stylish, a koji je klasičan te ćete ga moći nositi još godinama, Jacques Marie Mage sunčane naočale su top pick za vas!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Jacques Marie Mage, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0