MagMe Pick: Seletti tanjuri

One koje zanima svijet dizajna i interijera, za poznati brend Seletti sigurno su čuli. Ako ne pripadate u tu skupinu, nastavite čitati je za ovaj brend osnovan 1964. godine, tijekom vrhunca pop arta, morate znati. U Cicognari u Italiji, Roman i Maria Seletti razvili su brend koji se od tad pretvorio u globalni fenomen, osvajajući srca entuzijasta za dizajn diljem svijeta.
Brend je poznat po svojoj ekscentričnoj i prepoznatljivoj estetici koji se suprotstavlja konvencijama. Misija brenda je stvarati predmete koji su istovremeno funkcionalni i umjetnički, tako zamagljujući granicu između tradicionalnog dizajna i suvremene umjetnosti.
Nedavno je predstavljena suradnja između talijanskih brendova Diesel Living i Seletti u kojoj je predstavljena seriju posuđa “Classics on Acid”, koja se referira na poznate i klasične teme porculana. Dizajn “Glitchy Willow” prikazan je kroz pogled nakon zabave, s maglovitim oblikom definiranim odvažnim tonovima plave na bijeloj pozadini sa zlatnim rubom i postavljen na iskrivljenom desertnom tanjuru.
Bilo da je uparen s identičnim komadima ili drugim dizajnom iz iste kolekcije, ovaj nadrealistički tanjur ostavit će upečatljiv dojam. Čitava kolekcija je dostupna za kupnju na shopping platformi Mytheresa.
Iako su komadi iznimno zanimljivo i odvažnog dizajna, komadi se mogu uklopiti i ostalim posuđem koje imate kod kuće jer je zamišljeno da ova kolekcija spaja nespojivo.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0