MagMe Pick: Šanavala Concept Store balaclava

Gucci, Balenciaga, Fendi, Stella McCartney, The Frankie Shop, Arket i Zara samo su neki od brendova kojima se ove godine pridružila i kreativna agencija Šanavala Concept Store. Naime, kreativci iz te agencije predstavili su ovih dana Šanavala Balaclavu i pokazali kako ne prate trendove samo u svojoj industriji, već i u onoj modnoj.

Originalan, ručno rađeni praktični modni detalj must have je za sve zimogrozne, a može se nositi na skijalištu, u gradu ili u krevetu – kako tko preferira. Trend balaclavi u modnoj industriji prisutan je već nekoliko sezona zaredom, a high-end vuneni asesoar više nije namijenjen samo za one koji prakticiraju zimske sportove, već se nalazi među najpopularnijim zimskim modnim dodacima za 2021. godinu. Naime, potražnja za pletenom balaclavom raste iz mjeseca u mjesec i to za 18 posto mjesečno prema podacima modne platforme Lyst.

Šanavala Conecept Store je istovremeno i više, i manje od reklamne agencije. Agilna, fokusirana na strategiju, dizajn i produkciju svih vrsta, Šanavala je mjesto stvaranja hrabrih i glasnih ideja koje potiču razvoj poslovanja klijenata i doprinose popularnoj kulturi.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0