MagMe Pick: Rodebjer haljina

Prekrasna haljina koju možemo nositi u brojnim svečanostima, komad je u koji vrijedi uložiti. Posljednjih tjedana na društvenim mrežama konstantno pronalazimo takva izdanja koje odijevaju influencerice čiji nas stil inspirira. Jedna od njih je i Ingrid Wilkinson koja je odabrala iznimno elegantan model brenda Rodebjer koji dodajemo svojoj listi želja!

@ingrid_wilkinson

Perfect buttermilk yellow occasion dress from @Rodebjer #oldmoneyaesthetic #oldmoneyoutfits #oldmoneylifestyle #classicstyle #yellowdress

♬ original sound – Ingrid Wilkinson

Haljina Iridea u ultrapopularnoj soft yellow nijansi, opušteno se spušta niz figuru tijela i oblikovan je uz siluetu bez rukava s porubom koji seže do sredine lista. Ono u čemu leži posebnost ove haljine je činjenica da se može nositi na dva načina. Naime, haljinu krasi plašt koji se može skinuti, a onda kad ga želite nositi haljini možete u potpunosti transformirati izgled. Plašt možete nositi opušteno preko ramena, zavezati ga oko poprsja ili uz njega stvoriti efekt pelerine.

No, osim što nas je oduševio ovaj model njujorškog brenda, ono što nas je privuklo ovoj haljini je total look koji je influencerica odabrala. Naime, uz torbicu Cult Gaia bijele nijanse i cipele s potpeticom u zlatnoj nijansi brenda Gianvitto Rossi te zlatne detalje, kombinacija izgleda iznimno profinjeno i ženstveno, no ako preferirate minimalistički stil, haljina će lijepo izgledati i uz crne modne dodatke.

Haljina je dostupna za kupnju na službenoj stranici brenda u veličinama od XS do XL po cijeni od 415 eura i definitivno se radi o komadu u koji vrijedi uložiti!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Rodebjer 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0