@ooliviamiller

MagMe Pick: River Island kupaći kostim

Ako se za nešto može reći da je jedan od trendova koji vlada ove godine, onda su to 3D cvijetne aplikacije na odjeći, koje je popularizirala dizajnerica Magda Butrym, a koji je nedugo nakon toga postao dio kolekcija i mnogih drugih brendova, i možemo reći da svakako spada u jedan od TikTok trendova ovog ljeta, o kojima smo pisali. I ne radi se samo o odjeći, ovaj trend možemo vidjeti i među komadima za plažu. Jedan od takvih je i kupaći kostim high street brenda River Island, koji nam se svidio na prvu.

Dok su i dalje ipak najpoznatiji kupaći kostimi s motivom cvijeta oni već ranije spomenute dizajnerice, zaista se mogu pronaći i odlične alternative u high street ponudi, za koje ćete morati izdvojiti ipak nešto manji budžet. Upravo takav je i dvodijelni badić koji nosi i londonska influencerica Olivia Miller, koji ćete moći odlično kombinirati i uz odjeću za plažu ako želite imati kompletan outfit. Predlažemo da preko ovog kupaćeg kostima prebacite laneni komplet s kratkim hlačicama i raskopčanom oversized košuljom i izgledat ćete chic bez puno truda.

Vezica oko vrata se možete i maknuti, tako da ćete tijekom boravka na suncu bezbrižno moći tamniti bez straha od neželjenih tragova na tijelu. Ovaj model možete pronaći na službenoj stranici brenda, i to po pristupačnoj cijeni od 28 funti.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: River Island, Instagram (@ooliviamiller)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0