MagMe Pick: Reserved posteljina

Posljednji u nizu high street dućana koji je predstavio proizvode i za uređenje doma je poljska marka Reserved i moramo priznati kako smo bili oduševljeni kada smo vidjeli sve kolekcije koje su predstavili. Od vaza, tanjura i dekorativnih jastuka,  u Reserved Home linijima se može pronaći ponešto za svačiji stil uređenja.

Stiglo je i proljeće, razdoblje u kojem mnogi obnavljaju garderobu, ali i rade generalno čišćenje ormara, pa isto možete primijeniti i u vašem domu – zaista je teško odolijeti kupnji poneke sitnice za interijer iz novih proljetnih kolekcija. A nama je za oko zapeo jedan klasik!

Riječ je o posteljini u klasičnom stilu, s obrubom u kontrastnoj nijansi, koja spavaćoj sobi može dati profinjeniji izgled, ali i stvoriti atmosferu kao da se nalazite u hotelskoj sobi s pet zvjezdica. Posteljina je izrađena od pamučne tkanine od satena s 200 niti, u bijeloj ili prljavoj bijeloj varijanti.

Reserved Home posteljina dostupna je u dvije verzije – s crnim i tamnoplavim porubom, te u dvije veličine. Cijena iznosi 59,90 eura, a modeli su dostupni za narudžbu putem webshopa brenda.

Fotografije: Reserved 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0