Ako postoji zimski komad koji je ujedno stylish i funkcionalan onda su to – pletene haljine! Komadi su to izrađeni od vune, kašmira i mješavine s drugim materijalima koji osiguravaju da će vam biti toplo, a da pri tome ne morate žrtvovati izbor haljine. Osim toga, to su modeli koji su iznimno udobni, a pletene haljine prikladne su za nošenje u home officeu, uredu, na sastanku, opuštenom druženju ili, pak, u večernji izlazak.

Sukladno tome, jednako će dobro izgledati ako ih iskombinirate uz tenisice ili robusne gležnjače, kožnate čizme s visokom potpeticom, a nitko ne kaže i da ih ne možete nositi uz tajice ili, pak, skinny traperice. Ovi su modeli iznimno jednostavni za kombiniranje i zbog dizajna: dizajneri high street brendova kao što su H&M, Zara, Mango, Arket i & Other Stories, iz čije smo aktualne ponude izdvojili pletene haljine, odlučili su se za minimalistički izgled te neutralne tonove.

Ipak, ako tražite nešto malo upečatljivije ili nešto što nema visoki ovratnik, u ponudi su dostupni i modeli sa srcolikom dekolteom te oni koji prate liniju tijela. Atraktivni su i komadi ukrašeni vrpcom od tkanine kojima možete naglasiti struk. Ako, pak, ne možete odoljeti statement detaljima ni zimi, kada su prekriveni slojevima, brojne komade iz high street ponude krase i popularni  pufasti rukavi. Ove zime izbora je zaista pregršt, po pristupačnim cijenama pronaći ćete mini i midi pletene haljine, one sa sitnim ili debelim tkanjem te sasvim jednostavne, ali i upečatljive modele. U nastavku smo izdvojili high street favorite.

Arket

Arket

Arket

Arket

H&M

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

& Other Stories

& Other Stories

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara