MagMe Pick: Piccola mini Sali torba

Jedan od omiljenih hrvatskih brendova – Piccola, čije torbe obožavaju Hrvatice, ali i brojne žene iz regije, otkrio je novi proizvod. Riječ je o jednom od najprodavanijih artikala zadarskog brenda koji se proslavio personaliziranim cekerima – torbi Sali, koja je od sad dostupna u mini varijanti.

Iza brenda Piccola stoji Doriana Miletić, a njezina ljubav prema jednostavnosti i personaliziranim proizvodima, izrasla je u brend modnih dodataka kojeg na Instagramu prati više od 27 tisuće obožavatelja. Iako brend kreira i clutch torbice, predimenzionirana torbica od platna u prljavobijeloj nijansi s kožnatim crnim ili konjak detaljima ubrzo je postala it komad koji se obavezno nosi na plažu i putovanje, ali i posao.

Tote model izrađen od prirodnih materijala vrhunske kvalitete i ukrašen inicijalima ove je jeseni dostupan i u manjoj verziji, koju krasi i tanki kožnati remen pa se torba može nositi i preko ramena i kao crossbody model. Svevremenski komad koji pristaje baš na sve, sad je još nosiviji i u svakodnevnim prigodama, a ručno rađeni mini Sali osvojit će i one koje nisu ljubiteljice tote torbi.

Kao i svi ostali modeli hrvatskog brenda Piccola, mini Sali model dostupan je za kupnju putem Instagrama, a nakon što u ruke primite svoj personalizirani primjerak, sumnjamo da ćete se od njega odvajati. Spremite si ovaj članak u bookmarkse, jer torbice Piccola čine idealan dar za Božić ili neku drugu svečanu prigodu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@piccola.hr)

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0