Nakon što nas je ovo ljeto oduševila svojim cekerima, mlada i kreativna Doriana Miletić, koja se krije iza brenda Piccola Borsa, za ovu zimu iznenadila nas je svojom kolekcijom personaliziranih šalova. Ručno pleteni šalovi od stopostotne svile sa sitnim inicijalima u različitim bojama savršeni su svakodnevni komad ove zime. Kako bi svatko mogao odabrati svojeg favorita, napravljeni su u 14 nijansi te u dvije dimenzije. Veliki šal je u mjerama 70×200, dok manji model dolazi u dimenziji 32×180. Personalizirani odjevni predmeti odličan su poklon, no i sastavni dio ormara svih trendseterica.FullSizeRender_7 IMG_4002

„Šalove smo prilagodili muškarcima i ženama kojima dajemo mogućnost biranja boja inicijala te veličine i boje samog šala. Tako im od samog početka ideje, šal postaje kao poseban artikl koji su oni zamislili te kasnije dobili gotov proizvod s vlastitim inicijalima. Baš zbog tog su ovi šalovi posebni“, naglasila je Doriana.

IMG_9696

Ono što je Doriana opazila je da su mame koje su kupovale njezine cekere Piccola Borsa, uvijek mislile i na svoje kćerke pa i njima kupovale isti. Ista sitacija se ponovila i sa šalovima. Stoga vjerujemo kako je ovo idealan poklon za nadolazeće blagdane. (Mi smo svoje već naručili. MagMe Tip: sivi su naš favorit ;))

FullSizeRender_11

Cijena velikog personaliziranog šala je 680 kuna, dok manju dimenziju šala možete kupiti po cijeni od 580 kuna. Šalove možete naći putem njihovog službenog Instagram profila, Facebook stranice ili putem maila piccolaborsa.hr@gmail.com.

FullSizeRender_6 FullSizeRender_2 FullSizeRender