MagMe Pick: Philip B. Weightless Volumizing Insta-Thick sprej za volumen

Jedan od brendova čije novitete uvijek jedva čekamo isprobati je definitivno Philip B. koji je upravo predstavio sprej za volumen, gustu kosu i završno oblikovanje koji trenutačno dodaje punoću, lifting i pokret svim tipovima kose. Philip B. Weightless Volumizing Insta-Thick sa svježim i opuštajućim mirisom magnolije je inovativan sprej za gustoću kose koji joj u nekoliko sekundi pruža puni i gipki izgled kao da
 je fenirana u salonu. Polimeri laki kao pero popunjavaju vlasi i upijaju ulje pri korijenu, za bujni volumen koji traje cijeli dan.

Među glavnim sastojcima ovog spreja nalaze se pantenol
, ekstrakt aloje
 i cvjetovi magnolije, a biljni sastojci koje brend upotreblja nabavljeni su iz pouzdanih izvora. Isto tako cijela se ambalaža može reciklirati, a Philip B. Weightless Volumizing Insta-Thick je siguran za bojanje i tretman keratinom, proizveden je bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom.

KAKO KORISTITI

Snažno protresite dok ne čujete zveckanje kuglica unutar bočice. Sprej držite 15 do 20 centimetara dalje od korijena kose i izdašno ga raspršite.

Philip B. Weightless Volumizing Insta-Thick sprej dostupan je u Hrvatskoj po cijeni od 326 kuna za 260 mililitara, a možete ga kupiti u Parfumeriji Lana (Ilica 25) i frizerskom salonu Glamour (Medvedgradska 39) u Zagrebu, u Parfumeriji Lana (Kralja Tomislava 5) u Split
u te u riječkom Amber Niche (Đure Šporera 5a).

Fotografije: PR, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0