MagMe Pick: Philip B. Scalp Booster za kosu

Ako se borite s ispadanjem kose i željeli biste gušću kosu, imamo rješenje. Beauty industrija non stop servira novitete, no postoje brendovi čije novosti zaista vrijedi pratiti, a to među njima je Philip B. Botanicals. Revolucionarni tretman za kosu djeluje tako da oživljava folikule, značajno pomaže ponovo pokrenuti prirodni rast vaše kose i smanjiti prorjeđivanje vlasi. Samozagrijavajuća formula pomaže stimulirati čimbenike rasta u vlasištu, što rezultira mladolikim volumenom te gustom, zdravom i bujnom kosom.

Philip B_6-11-21

Ovaj zagrijavajući tretman nanosi se prije pranja kose i pomaže ponovo pokrenuti aktivnost i proliferaciju matičnih stanica što može potaknuti rast nove kose. Kada su dlačni folikuli nahranjeni, stanice u korijenu dlake se brzo dijele, dajući vlasi volumen, što pomaže povećati punoću i gipkost, a istovremeno pojačava sjaj i poboljšava teksturu.

Kao glavni sastojak ističe se 3-postotni Redensyl®, ulje kore naranče (Citrus Aurantium Dulcis), ulje lavande (Lavandula Angustifola), vitamin E, ulje sjemenki ricinusa (Ricinus Communis) te vanilil butil eter, tvar za regeneraciju kose. Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima njege kose, vlasišta i tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta.

Philip B. Scalp Booster dostupan je i u Hrvatskoj, i to po cijeni od 553 kune na adresama Parfumerija Lana (Ilica 25, Zagreb),
Frizerski salon Glamour (Medvedgradska 39, Zagreb), Parfumerija Lana (Kralja Tomislava 5, Split) i Amber Niche (Đure Šporera 5a, Rijeka). Iako se čini daleko, jesen se bliži, a to je sezona u kojoj se čak i oni koji nemaju problema s opadanjem kose, bore s tom pojavom. Ovo je odličan proizvod uz pomoć kojeg to možete spriječiti i uživati u gustoći svoje kose.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0