MagMe Pick: & Other Stories haljina

Obožavateljice ženstvenog stila znaju da kad se radi o udobnim, a elegantnim komadima, onda se poseže za pletenim haljinama. Tijekom zimskih mjeseci idealne za slojevito odijevanje, a tijekom proljetnih za chic dnevne varijante, pletene haljine jedan su od onih komada koje bi svaka žena trebala imati u ormaru. Ako ste u potrazi za jednom takvom, na webshopu brenda & Other Stories zamijetili smo model koji nas je oduševio!

Haljina je osmišljena u izrazito dugačkom kroju, krasi je bež nijansa te zaobljeni i kontrastni rubovi koji joj daju nešto posebniji izgled. Izrađena je uz nekoliko različitih izrada nadahnutim patchworkom. Krasi je asimetrični v-izrez te nježno plisirana suknja koja seže do gležnjeva. Haljina nema rukave i samim time je idealna za proljetne dane.

Ovaj je komad dio “Savoir” kolekcije brenda, u kojoj su predstavljeni ekskluzivni komadi izrađeni od visokokvalitetnih materijala i nešto drugačijeg dizajna od klasičnih komada brenda.

Evidentno je da se radi o komadu u kojem ćemo provoditi proljetne dane. Tijekom dnevnih prilika možete je kombinirati uz čizme od brušene kože i jaknu, dok je tijekom večernjih prilika možete odjenuti uz cipele s potpeticom te decentan nakit i tako stvoriti profinjeni look.

Haljina je dostupna za kupnju na službenoj stranici švedskog brenda u rasponu veličina od XS do L po cijeni od 129 eura.  Jednostavna, no istovremeno posebna, ova je haljina jedan od onih komada koji ćete odijevati raznim sezonama i brojnim godinama!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: & Other Stories

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0