MagMe Pick: Ogrlice s perlicama su it asesoar ovog ljeta

Nostalgija je posljednjih nekoliko sezona obuzela dizajnere koji kao da nam, odjećom i modnim dodacima koje kreiraju, poručuju da žude za nekim ljepšim, bezbrižnijim danima, onakvima u kakvima smo uživali kada smo bili djeca. A i mi tražimo upravo takve komade, koji će nas katapultirati u prošlost i podsjetiti nas na djetinjstvo i razigranost, pa ne čudi da se dizajnerska ponuda za proljeće/ljeto 2021. godine bazira upravo na retro modelima. Bucket šeširići, pleteni kompleti koji nalikuju onima koje su nam bake izrađivale te ogrlice s raznobojnim perlicama koje smo ručno radile za razonodu, samo su dio toga što se nosi ove sezone.

Takvi modni dodaci, nalik ranije navedenima, ali s dizajnerskim potpisom i u nešto rafiniranijem obliku, jedni su od najpopularnijih ove sezone. Kendall Jenner, Elsa Hosk, Hailey Bieber i Gigi Hadid samo su neke od djevojaka čiji cool stil kopiraju žene diljem svijeta, a koje su među prvima svoj vrat ukrasile ogrlicama s perlicama. Njihov odabir pao je na brend Eliou koji s plastičnim perlicama u različitim veličinama i oblicima kombiniraju i bisere, ali neobične forme. Sličan stil njeguje i brend Timeless Pearly koji perle kombinira s metalnim privjescima.

Ako obožavate bisere, zavirite i u ponudu brenda Alighieri koji nudi elegantnu verziju ovih ogrlica, dok će sve obožavateljice boja nakit za sebe pronaći u ponudi Roxanne Assoulin. Ove su ogrlice prikladne za ljeto ne samo zbog dizajna, već i zbog činjenice što su jednostavne za održavanje i ne morate ih skidati – čak ni prilikom skoka u more. Ogrlice s perlicama it su modni dodatak za sezonu proljeće/ljeto 2021., a mi vam u nastavku donosimo neke od najljepših primjeraka koje trenutačno možete pronaći u online ponudi dizajnerskih i brendova srednje kategorije.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Roxanne Assoulin (Net-a-Porter)
Roxanne Assoulin (Net-a-Porter)
Missoma
Isabel Marant (MyTheresa)
Eliou (Net-a-Porter)
Eliou (Net-a-Porter)
Eliou (Net-a-Porter)
By Nouck
Balenciaga (Net-a-Porter)
Alighieri (Net-a-Porter)
Santangelo (Net-a-Porter)
Sydney Evan (MyTheresa)
Aleyole
Aleyole
Timeless Pearly (MyTheresa)

Fotografije: Instagram. MyTheresa, Net-a-Porter, Aleyole

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0