MagMe Pick: Odijelo od trapera Blanche

Traper u svim oblicima, od glave do pete, glavni je trend za sezonu proljeće/ljeto 2023. godine. Nemojte se čuditi ako ćete na ulicama svojeg grada, policama dućana ili na društvenim mrežama non stop viđati balonere, torbe, suknje i košulje od trapera, uz, naravno, traperice. Gotovo svaki modni komad u ovoj je sezoni dobio svoju verziju u traperu pa se tako dogodilo i s odijelom.

Savršeno odijelo od trapera pronašli smo u kolekciji za nadolazeću sezonu skandinavskog brenda Blanche. Riječ je o brendu osnovanom u Kopenhagenu koji je među prvima kreirao sustainable traperice, a čiji se komadi odnedavno mogu kupiti i u zagrebačkom concept storeu Garderoba. Iako su se u njihovoj kolekciji i do sad mogle pronaći traperice u kombinaciji s traper jaknom ili košuljom kao komplet, nama je za oko ipak zapela ova elegantnija silueta koja dostojno može zamijeniti odijela od pamuka i vune.

Odijelo danskog brenda izrađeno je od 40 posto pamuka, 30 posto recikliranog pamuka i 30 posto pamuka koji je dobiven od otpada koji je nastao tijekom proizvodnje pamuka. Prema sastavu je jasno da je riječ o održivom modnom komadu, ali i modelu koji izgleda iznimno stylish te se, osim uz traper hlače od odijela, može nositi i s drugim komadima kao što mini ili midi haljine s printom. Sako Azul krasi gumb u bijeloj boji, koji je jedini detalj koji se ističe na čitavom odijelu, kao i dva prednja džepa.

Sako naglašava struk i pomalo se širi u trapez pri rubu pa zato ima malo više casual dojam od klasičnih sakoa, ali je svejedno prikladan i za sve poslovne kombinacije. U kombinaciji s Azul trapericama, koje se ističu širokim nogavicama s blagim trapezom, tvori moderan total traper look, koji moće odlično izgledati na ravne natikače, tenisice ili sandale s potpeticom. Zbog kroja ovo je jarkoplavo odijelo iznimno ugodno za nošenje, a dostupno je u veličinima od 34 do 42. Cijena sakoa iznosi 240 eura, dok je cijena hlača 170 eura na službenoj stranici brenda Blanche, a dio njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. možete otkriti i u Garderoba storeu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Blanche

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0