MagMe Pick: Novi Tom Ford parfem Tubéreuse Nue

Američki beauty brend Tom Ford početak godine odlučio je začiniti još jednom provokativnom i zavodljivom mirisnom kreacijom iz luksuzne Private Blend kolekcije pod nazivom Tubéreuse Nue. Ovo novo mirisno iskustvo smješteno je u cvjetnu kategoriju, u kojoj se cvijet tuberoze isprepliće s podatnim i mekim akordom baršunaste antilop kože.

“Noćna kraljica” tuberoza cvjeta u mraku, a u kombinaciji s jasminom daje mirisu duboku senzualnost, dok timut papar dodaje erotsku snagu njihovom mističnom plesu. Upravo je ta činjenica, da puni potencijal ovaj cvijet doživljava noću, ono što ovom mirisu daje cool i odvažnu vibru.

Miris je pakiran u mat bočicu boje slonovače, prepoznatljivog oblika koji imaju svi parfemi iz linije Tom Ford Private Blend. Upotpunjeno s blijedoružičastim i zlatnim tonovima pakiranje krije moćan miris, što se ne bi reklo po izgledu bočice. Miris je dostupan u web prodaji na parfumeriji Fabuspot te u narednim mjesecima u zagrebačkim parfumerijama Douglas Arena i Muller Trg bana Jelačića po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2530 kuna za 50 mililitara.