MagMe Pick: Nova Nivea krema za prirodnu njegu od glave do pete

Koliko god se trudili živjeti u skladu s prirodom, to nije nimalo lak zadatak. Naša higijena i njega tijela zahtijeva upotrebu različitih proizvoda koji nisu uvijek najbolji izbor i za okoliš. NIVEA donosi rješenje koje će zamijeniti brojne proizvode samo s jednom kremom koja će ugoditi potrebama vašeg tijela i istovremeno biti prihvatljiva za okoliš.

Nova Naturally Good višenamjenska krema za lice, tijelo i ruke s organskom aloe verom koja će vašoj koži pružiti 24 sata hidratacije bez ostavljanja masnih tragova. Zahvaljujući svojim hranjivim sastojcima koji su 98 posto prirodnog porijekla idealna je za svakodnevnu njegu i pogodna za upotrebu od glave do pete.

NIVEA Naturally Good linija ne vodi brigu samo kod odabira sastojaka već i kod ambalaže vodi računa o okolišu. Tako se pakiranje NIVEA Naturally Good univerzalne kreme sastoji od biorazgradive plastike koja je dobivena iz regenerativnih sirovina te se može 100 posto reciklirati.

Pogodna za je za korištenju na licu, tijelu i rukama, obogaćena organskom aloe verom, 100 posto je ekološki neutralan proizvod u ambalaži od 100 posto reciklirane plastike te se je napravljena s veganskom formulom koja ne sadrži parabene, tekuću mikroplastiku, silicij, mineralna ulja i fenoksietanol.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0