MagMe Pick: Nova Chanel Mini Flap torbica

Ako postoji torbica za kojom žude obožavateljice mode diljem svijeta – to je definitivno klasičan Chanel Flap model. Torbica je definitivno modni klasik, a iako ništa ne može nadmašiti model od crne caviar kože s detaljima zlatnog sjaja, u novoj kolekciji brenda otkrili smo novi model koji je naprosto neodoljiv i idealan za ljetne dane!

Nova Chanel Mini Flap torbica standardnog je oblika i izrađena od mekane janjeće kože s prepoznatljivim prošivima koji su postali zaštitni znak modnih dodataka francuske kuće, no ono po čemu se najviše razlikuje od klasičnih modela je remen. Naime, umjesto kombinacije kože i zlatnih karika, remen ovog modela izrađen je o drveta. Riječ je o tamnom i dugotrajnom drvetu porijekom iz tropskih krajeva, a oversized karike izrađene od tog materijala, ovoj torbici daju ljetni look. Osim remena, i kopča s logom kuće CC izrađen je od drveta.

Upravo je zbog tih upečatljivih, nesvakidašnjih detalja ova torbica idealna za ljeto, a osim u ovoj, tamnoj varijanti, Chanel Mini Flap dostupan je i u verziji s remenom od jasenovog drveta. Naime, u sklopu kolekcije predstavljeno je više boja ove torbice – ružičasta i narančasta u kombinaciji sa svjetlim drvom te zelena, žuta i svijetlosmeđa s remenom od tamnijeg drveta. Tako možete odabrati colorway koji će najviše odgovarati vašoj garderobi jer ovo je komad koji ćete nositi sezonama.

Dimenzija torbice su 11 x 18 x 7 centimetara, tako da vam u ovaj model stvanu sve esencijalne stvari za izlazak u grad ili na kavu s prijateljicama. Cijena nove Chanel Mini Flap torbice u varijanti od kože i drveta iznosi 6 tisuća eura, a sve modele možete pogledati na službenoj stranici modne kuće.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0