MagMe Pick: Nivea Hydra Skin Effect linija s čistim hijaluronom

Svi smo već davno naučili da je voda osnovni sastojak našeg tijela i da nam je potrebna kako bismo mogli fizički, ali i psihički funkcionirati. Koža kojoj nedostaje vlage postaje suha, blijeda, osjetljiva je i podložna borama. Postoji nekoliko načina za održavanje vlažnosti kože, prije svega unosom dovoljne količine tekućine što obzirom na prepune rasporede često postaje nemoguća misija. Iz tog je razloga važno odabrati odgovarajuće proizvode koji će na brz i efikasan način pružiti našoj koži upravo ono što joj treba.

Mateja Sučević

Upravo zato, za sve osobe čija koža traži više, Nivea predstavlja Hydra Skin Effect liniju koja osigurava dugotrajnu hidrataciju tijekom 72 sata i svježinu koja će vas pratiti tijekom cijelog dana. Tim je povodom putem virtualne konferencije poslovna savjetnica Kristina Ercegović zajedno s dvije mlade poduzetnice, ilustratoricom Matejom Sučević i dizajnericom nakita, Ivom Viljevac otkrila na koji način možemo pokrenuti svoj unutarnji potencijal. Kako nam u tome mogu pomoći novi NIVEA Hydra Skin Effect proizvodi objasnila nam je Anita Bogataj Melihen, brend menadžerica tvrtke Beiersdorf.

Mateja Sučević i Iva Viljevac

Zahvaljujući formuli koja sadrži čisti hijaluron, stimulacija vlastite proizvodnje hijalurona u koži tri puta je jača te će na očigled učvrstiti vaše lice i učiniti kožu glatkom, svježom i mekanom na dodir. Sve to, omogućit će vam Nivea Hydra Skin Effect proizvodi i pružiti vam podršku u svakom trenutku.

DNEVNI GEL ZA LICE

Uživajte u cjelodnevnoj hidrataciji i zdravom izgledu kože kojoj je vraćena prirodna blistavost uz Nivea Hydra Skin Effect dnevni gel za lice. Njegova inovativna formula s čistim koncentriranim hijaluronom [HA] ima jedinstveni dvostruki učinak te istovremeno opskrbljuje kožu moćnim hijaluronom koji na sebe veže vodu te potiče njegovu proizvodnju u stanicama kože. Uz dnevni gel za lice koji je 100 posto inspiriran kožom, konačno možete uživati u osjećaju hidratacije, čak i tijekom najzahtjevnijih vremenskih uvjeta. Pruža 72 sata hidratacije, glađi osjećaj kože, čini kožu prirodno blistavom te se brzo upija i ne ostavlja masne tragove.

NOĆNA GEL-KREMA S ČISTIM KONCENTRIRANIM HIJALURONOM [HA]

Probudite se s glatkom kožom punom hidratacije koja dolazi iznutra uz Nivea Hydra Skin Effect noćnu gel-kremu s čistim koncentriranim hijaluronom [HA]. Ovaj dragocjeni sastojak istovremeno potiče proizvodnju hijalurona u stanicama kože dok se tekstura laganog hidro-gela topi na koži, brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži i jastuku. Rezultat je obnovljena koža koja izgleda zdravo, punije i blista prirodnim sjajem. Oduševit će vas njegov osvježavajući miris noćne gel-kreme uz koju možete uživati u osjećaju regenerirane i nahranjene kože čim se probudite. Noćna njega je 100 posto inspirirana kožom i čini brzu, intenzivnu hidrataciju koja dolazi iznutra. Koža je obnovljena, a masnih tragova na koži i jastuku – nema.

HIDRATANTNI SERUM

Osjećaj hidratacije koji ne prestaje, od sada je moguć uz Nivea Hydra Skin Effect hidratantni serum lagane teksture poput vode. Njegove kapljice upijaju se u vašoj koži unutar 20 sekundi, a već nakon prve upotrebe vratit će koži prirodnu blistavost. Bogata formula osigurava dugotrajnu hidrataciju kože i poboljšava učinak Nivea Hydra Skin Effect dnevnog gela. Koristite hidratantni serum kao prvi korak u vašoj jutarnjoj njezi lica za svjež i zdrav sjaj i kožu punu hidratacije prije nanosa dnevnog gela. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom [HA], pruža intenzivnu hidrataciju u samo 20 sekundi te ga krasi osvježavajući miris.

HIJALURONSKE AMPULE

Uz Nivea Hydra Skin Effect hijaluronske ampule priuštite svojoj koži kraljevski tretman koji zaslužuje! Njihova inovativna formula s čistim koncentriranim hijaluronom [HA] sadrži mješavinu čak šest različitih vrsta hijaluronske kiseline. Ovaj moćni 7-dnevni tretman u ampulama pružit će vam dodatnu hidrataciju lica, vrata i dekoltea, uklanjajući neugodan osjećaj zatezanja kože u trenu. Ampule se upijaju u kožu u svega nekoliko sekundi,  ne ostavaljaju masne tragove, uklanjanju neugodan osjećaj zatezanja kože, vraćaju joj dubinsku hidrataciju u samo sedam dana, a nude čak 72 sata intenzivne hidratacije te vidljivo glađu i podatniju kožu. Savjet – kada vaša umorna koža traži više hidratacije, nanesite ampule ujutro ili navečer na prethodno očišćeno lice, prije nanošenja dnevne ili noćne kreme. Za optimalne rezultate ampule koristite svakodnevno tijekom 7 dana ili u redovitim intervalima.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0