Kao i u svijetu mode i ljepote, trendovi dolaze i odlaze i kad je namještaj u pitanju. Međutim, ove godine sve se nekako usporilo, naši su domovi postali multifunkcionalni prostori u kojima je naglasak stavljen na praktičnost, više nego na trendovski ili Instaworthy izgled.

Riješili smo se namještaja koji nas je “gušio”, bio nepotreban, nefunkcionalan ili nam je jednostavno dosadio i dobili prostora za nove komade. Jesen koja je pred nama bit će svakako izazovna, zato je potrebno da od svog doma stvorimo pravu malu oazu mira.

A u tome će nam najviše pomoći prirodni materijali i neutralne nijanse. Drvo u svjetlijoj nijansi pravi je hit ove sezone i to pogotovo u kombinaciji s crnim detaljima. Isto tako, ove jeseni dominiraju i konkretne tkanine, one bogatih tekstura, kao što su koža i baršun – ako ste u potrazi za novom sofom, preporučujemo jedan od ta dva materijala. Cozy atmosferi u domu pridonijet će i rasvjeta – birajte više različitih manjih rasvjetnih tijela koje možete strateški rasporediti po prostoriji. Coffee table ove sezone više nije samo to (i pri tome ne mislimo na činjenicu da postaje “gin tonic table” kad vam dođu gosti), već služi i kao prostor za spremanje dekica, jastuka i svijeća, svega onoga što vam je potrebno za udobnu večer uz film ili seriju.

Svi ovi komadi, ali i puno više namještaja te dekora za uređenje interijera, kao i aktualne trendove i svježe ideje donosi novi broj magazina lanca namještaja EmmezetaEmma Home, iz kojeg smo izdvojili nama omiljene stvari.

Jastuk Joanna

Zidni sat Yoko

Okrugli stolić Groove

Čaša za gin tonic Mixology

Podna lampa Cross

Vaza Luna

Stolić sa spremnikom Lucy

Lounge fotelja Maikoor

Posuda za cvijeće na stalku Nola

Viseća svjetiljka Claverdon

Kožnati trosjed Oviedo

Komoda Elwood

Stolić sa spremnikom Laya

Stolac Stig

Trosjed Marrit

Dekorativne košare Brown