MagMe Pick: Mini haljina brenda Acler

Dočekali smo i to – ljeto je pred vratima (nadamo se), slijede ljetni tulumi i svadbe te izlasci, pa dodatan razlog za kupnju nove haljine apsolutno nije potreban! Dizajn Kathryn Forth i Julije Ritorto pratimo već neko vrijeme, od osnutka australskog brenda Acler, a kolekcijom koja se trenutačno može kupiti online su nas osvojile. Iako se u njoj nalaze brojni modeli koji su kreirani tijekom 12 mjeseci, pažljivo krojeni i prekrajani do savršenstva, nama je za oko zapela haljina Dixon.

Mini haljina, kao i ostali komadi Aclera, zaista je statement komad zanimljivog, pomalo skulptularnog oblika, a ujedno je lepršava i idealan odabir za neki dnevni party. Riječ je o rafiniranom i cool modelu izrađenom od mješavine viskoze i lana što objašnjava činjenicu da istovremeno lijepo pada, ali i radi figuru zbog čvrstoće lana.

Model Dixon dio je kolekcije Alcer Winter 21 za nadolazeću sezonu te se ističe elementima dizajna koji su postali svojstveni brendu, a ponajprije je to da su komadi imuni na sezonu što znači da haljinu možete nositi već ovog ljeta. Nekoliko je upečatljivih detalja na ovoj mini haljini, a to je ponajprije duboki izrez na dekolteu ukrašen djelićima tkanine u obliku polumjeseca koji se nalaze i oko struka. Haljina je ukrašena i pufastim rukavima te volanom na porubu, a kroj naglašava figuru – model prati liniju tijela, ramena su naglašena te volan na dnu haljine doprinosi voluminoznosti u donjem dijelu.

Bez obzira na nekoliko statement detalja, mini haljina s V izrezom iznimno je elegantna i ne treba puno modnih detalja koji bi je trebali upotpuniti, a za to je zaslužan i sitan cvjetni print. Definitivno je riječ o modelu u kojem nećete proći nezamijećeno pa ako se pripremate za last minute svadbu, event ili neko drugo svečano događanje, ne morate dalje tragati. Isto tako, ovaj će atraktivan model jednako dobro izgledati uz ravne sandale i natikače te torbu od rafije u ljetnom, casual izdanju. Čitavu ponudu australskog modnog brenda možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Acler

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0