MagMe Pick: Mango torbica

Iako se trenutačno čini daleko, jesen će doći i prije nego što primijetimo, a s njom i novi modni trendovi i potreba za promjenom garderobe. Pojedini jesenski trendovi već su se iskristalizirali tijekom posljednjih tjedana pa su tako već završili i na policama high street dućana. Među njima su definitivno i torbe u obliku polumjeseca, a model koji izgleda kao dizajnerski pronašli smo u kolekciji high street brenda Mango.

Iako pripada u trendovske modele za nadolazeću sezonu, ovo je model kojeg ćete s lakoćom uklopiti u svoju garderobu i u njoj ga dugo zadržati jer ova silueta neće tako brzo izaći iz mode. Model torbice krasi predivna srednje smeđa nijansa koja će se uklopiti u outfite u outfite u zemljanim tonovima, ali će pristajati i uz jarke boje.

Sofisticiranom izgledu, uz zaobljeni oblik i boju, pridonosi i kratka ručka pomoću koje je torbu moguće nositi na ramenu ili, pak, u ruci. Veličina torbice čini ovaj model iznimno praktičnim, a isto tako, možete ga nositi i u večernjim varijantama.

High street torbica koja izgleda kao dizajnerska izrađena je od imitacije kože, a dostupna je za kupnju putem hrvatske verzije online shopa brenda Mango, i to po cijeni od 199,90 kuna, što je čini odličnim ulovom.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0