MagMe Pick: Mango top

Prošlog smo tjedna pisali o topu brenda & Other Stories čiji nas je skulpturalni izgled oduševio, a ovih smo dana na stranicama španjolskog high street brenda Mango pronašli prekrasan top nalik njemu, no s nešto drugačijom aplikacijom.

Top brenda Mango jednako tako krasi drapirana izrada u bijeloj nijansi. Radi se o komadu koji se može nositi na dva načina; s naramenicama ili bez, a mi biramo styling bez naramenica čime ćete stvoriti izrazito chic izgled. No, ono što krasi ovaj top i čini ga posebnijim je definitivno maxi cvjetna aplikacija s prednje strane, zbog čega se radi o komadu koji će obožavati ljubiteljice ženstvenijeg stila.

Upravo zbog velikog detalja cvijeta, radi se o komadu koji će najbolje pristajati uz hlače, a posebno nas se dojmio outfit koji je sam brend zamislio. Kombinacijom uz bijele hlače stvorit ćete profinjen i sofisticiran look za sve svečanije prilike, a outfit je najbolje dovršiti uz sandale s potpeticom i decentan zlatni nakit.

Ovaj prekrasan top dostupan je za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda u rasponu veličina od XS do L po cijeni od 49,99 eura. Predlažemo da požurite s kupnjom jer se zasigurno radi o svevremenskom komadu uz koji ćete na jednostavan način stvoriti savršen svečaniji look!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Footografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0