MagMe Pick: Magda Butrym mini haljina

Haljine brenda Magda Butrym nalaza se na vrhu liste želja brojnih modnih entuzijastica diljem svijeta i gotov svaki novo predstavljeni model postane hit komad. U tome u prilog ide i činjenica da je novitet u asortimanu, mini off-the-shoulder haljina, model koji smo sve češće počeli viđati na društvenim mrežama.

Haljinu smo prvotno zamijetili na influencerici Tamari Kalinić koja je ovaj mini model prekrasno iskombinirala uz prozirne cipele s višom potpeticom s detaljem cvijeća, također komadom ovog poljskog brenda. No, ovaj nas se model haljine dojmio jer se radi o jednom od najljepših mini izdanja koje smo vidjeli u posljednje vrijeme, a njezina nas silueta podsjeća na vintage kroj.

Magda Butrym

Izrađena od pamuka, ova mini haljina ima široki dekolte s otvorenim rukavima. Rukavi padaju ispod ramena i upravo je ta off-the-shoulder komponenta ono što ovaj komad čini toliko chic. Strukirana gornja silueta nastavlja se u drapiranu suknju koja stvara pomalo dramatičan učinak na bokovima i čini ovu haljinu statement komadom.

Haljine ovog brenda poznate su po mini siluetama koje prati liniju tijela, a stavlja naglasak na ramena ili gornji dio tijela, a to je postignuto i ovim modelom. Idealan je to model za ljetne i one najtoplije dane u kojima je možete kombinirati uz cipele s visokom potpeticom, ali i balerinke ili natikače, ako želite stvoriti nešto ležerniji look.

Haljina je dostupna za kupnju na službenoj stranici poljskog brenda u veličinama od 32 do 42 po cijeni od 990 eura i definitivno je dodajemo na listu želja!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Magda Butrym 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0