MagMe Pick: Loewe Paula’s Ibiza parfem

Miris ljeta zarobljen u bočici – tim riječima bi se mogao opisati novi parfem kuće Loewe, Paula’s Ibiza. Riječ je o mirisu predstavljenom u sklopu capsule kolekcije u suradnji s legendarnim butikom Paula’s Ibiza koji djeluje od 70-ih godina prošlog stoljeća. U sklopu kolekcije predstavljena je muška i ženska odjeća te modni dodaci, ali i miris koji zaokružuje čitavu priču.

Eau de Toilette nastao je prošle godine u sklopu četvrte po redu capsule kolekcije, a kreirali su ga kreativni direktor modne kuće Jonathan Anderson i parfumerka kuće, odnosno “nos”, Nuria Cruelles. Miris Ibize inspiriran je ljetima koje su i Anderson i Cruelles u djetinjstvu provodili na tom španjolskom otoku za koji tvrde da jednostavno ima ljepše zalaske sunca, mekši pijesak i bolje tulume od bilo kojeg drugog mjesta na svijetu. Miris skriven u bočici od raznobojnog stakla je opisan je kao floralan, vodenast i jantarni, a namijenjem je ženama i muškarcima.

Istinski miris ljeta za glavne note ima kokos, odnosno kokosovu vodu, galbanum i mandarine s Madagaskara, dok se u srcu parfema nalaze drvenaste note, cvjetnovi frangipanija i narcis. Miris je zaokružens s toplom bazom od ambre, uljem pačulija i absolutom od bourbon vanilije.

Svi sastojci u kombinaciji čine lagan, topli, ljetni miris kojeg iz brenda nazivaju bijegom od stvarnosti zarobljenim u bočici. Kompozicija koja je miks cvjetnih i drvenastih tonova kao da poziva na opuštenost i već pri prvom špricanju odvoditi nas na neke daleke plaže okupane suncem.

Paula’s Ibiza miris dostupan je u veličini od 50 mililitara koja nosi cijenu od 73 eura, a ako uživo želite isprobati kako miriši ljeto – ili bilo koji od komada iz pete Loewe Paula’s Ibiza kolekcije, zaputite se u jedan od Maria Store concept dućana u Zagrebu ili u Dubrovniku, u kojima je Loewe miris dostupan za kupnju.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Loewe

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0