MagMe Pick: Leonor Greyl Huile Apaisante

Francuski brend Leonor Greyl osmislio je njegu prije šamponiranja za osjetljiva vlasišta – ulje Huile Apaisante posebno osmišljeno kao dugoročno rješenje za probleme s kojima se susreću ljudi s osjetljivim i nadraženim vlasištem, zahvaljujući svojim snažnim smirujućim i ublažavajućim svojstvima.

“Neosporna je istina o modernom životu: u doba zgusnutog rasporeda vremena, naše vlasište postaje sve osjetljivije. Stres, onečišćenje, nedovoljno isprani šampon i ostaci proizvoda za oblikovanje kose izazivaju crvenilo i nadražaj. Ovi znakovi upozorenja naveli su moju obitelj i Institut Leonor Greyl da zajedno pronađemo način da problem vratimo u normalno stanje. Počeli smo isprobavati ovaj inovativni proizvod na našoj obitelji, prijateljima i stalnim klijentima u Institutu. I rezultati su bili dojmljivi: svi su uistinu bili zadivljeni”, rekla je Caroline Greyl, izvršna direktorica kuće Leonor Greyl.

PRIRODNO I BEZ MIRISA

Brend Leonor Greyl ostaje vjeran svojoj etici i vrijednostima, oslanjajući se na nevjerojatne iscjeliteljske moći biljaka i odabirući sastojke koji kombiniraju ujedno antioksidativna i protuupalna svojstva. Ulje kopaibe (Copaifera Officinalis) dobiveno je iz drveta koje raste u Južnoj Americi i koje su od pamtivijeka koristili starosjedioci Amazone. Ovo je ulje bogato kaurenskom kiselinom i kariofilenom te je poznato po svojim protuupalnim i antibakterijskim svojstvima.

Ulje brazilskog oraha (Bertholletia Excelsa) puno je selena kojim se sprječava eksfolijacija i perutanje, dok će ekstrakt kore magnolije (Magnolia Officinalis) povećati razinu vlažnosti kože, s djelovanjem na ublažavanje upale i smanjenje crvenila. Azulen – 100 posto prirodna molekula ekstrahirana iz eukaliptusa, daje ulju plavu nijansu, a poznata je po tome što smiruje kožu i ublažava upale.Mješavina organskog kamelijinog ulja i ulja marakuje (Passiflora Edulis), bogata omega-6, omega-9 i zasićenim masnim kiselinama, poznata je, pak, po regenerativnoj i restrukturirajućoj snazi. Ova dva ulja popravljaju hidrolipidni film kože i sprječavaju dehidraciju.

Dobro je znati da Huile Apaisante ne sadrži eterična ulja ni mirise. Iako se općenito koriste zbog svojih mikrodilatacijskih svojstava za poticanje cirkulacije krvi u vlasištu, eterična ulja mogu iritirati, pa čak i izazvati alergijske reakcije na osjetljivim vlasištima.

JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU, NEPOSREDNI REZULTATI

Bilo da se nanosi povremeno ili kao dubinska njega, Leonor Greyl Huile Apaisante uravnotežuje kožu za zdravo vlasište. Smiruje, ublažava i otklanja osjetljivost za snažne i trenutačne rezultate zahvaljujući sveobuhvatnom djelovanju: smanjuje perutanje, uravnotežuje proizvodnju sebuma i peruti te djeluje kao antioksidativni i protuupalni štit. Kao istinska detoksikacijska njega vlasišta, Huile Apaisante je izvanredno, svestrano višenamjensko ulje – možete ga koristiti ga kao njegu prije šamponiranja za uravnoteženu kožu i kao zaštitu od reakcija osjetljivosti, ali i prije bojenja kose kao zaštitu jer sastojci koji štite kožu stvaraju barijeru kako bi se spriječilo nadraživanje izazvano kemikalijama.

Roll-on bočica s kuglicom za valjanje omogućuje ultra precizno nanošenje za optimizirane učinke na ciljanim područjima. Nanesite Huile Apaisante na suhu glavu neposredno prije pranja ili bojenja, dio po dio, zatim masirajte kružnim pokretima kako biste uklonili nakupljene čestice i smanjili stres. Cijena Leonor Greyl Huile Apaisante ulja u staklenoj roll-on bočici iznosi 243 kune za 20 mililitara.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0