MagMe Pick: Lancôme Le 8 Hypnôse maskara

Obožavamo istraživati beauty svijet i otkrivati nove proizvode, pa nas je vijest o prvoj njegujućoj maskari za volumen iz radionice francuskog brenda Lancôme razveselila. Lancôme kao predvodnik znanosti o trepavicama od 1967. godine sad spaja svoja znanja iz područja njege kože i trepavica kako bi luksuznu maskaru podigao na novu razinu. Zahvaljujući novo osmišljenoj formuli maskara Le 8 Hypnôse daje odgovor na sve najčešće probleme vezane uz maskaru, od teškog nanošenja, krutih trepavica nakon nanošenja do ispadanja trepavica tijekom uklanjanja maskare. Najbolja opcija za nadogradnju volumena trepavica spojena je s novom razinom ugode za osjetila tijekom nanošenja kako bi trepavice bile meke.

Što se krije iza broja 8?

Broj 8 predstavlja osam različitih aminokiselina u formuli, oznaku snage. Počevši od dizajna, bočica je napravljena od čistog stakla s odgovarajućom ergonomskom četkicom – obje u obliku brojke 8. Simbolika oblika brojke 8 također predstavlja simbol beskonačnosti što upućuje na kružni proces recikliranja. Samo pakiranje napravljeno je od recikliranog stakla te se može ponovno reciklirati. Na kraju treba spomenuti da brojka 8 predstavlja i lakoću pokreta nanošenja na trepavice čemu pridonosi i nova njegujuća formula ugodne teksture. Le 8 Hypnôse, gdje beskrajne trepavice započinju.

Spoj trenutačnog volumena i revitalizirajuće njege

Znanstvene činjenice iza maskare Le 8 Hypnôse koja omogućava trenutačnu nadogradnju volumena te se nanosi divno kao što i izgleda: guste trepavice mogu biti i meke, zahvaljujući formuli s 91 posto njegujućeg crnog balzama i 5 posto shea maslaca. Iznimno elegantna formula maskare nanosi se na trepavice bez osjećaja težine, a rezultat su trenutačna gustoća i volumen trepavica, ali i njegovane, snažnije trepavice svakim danom.

Učinkovitost i uklanjanje maskare pospješeni njegujućom formulom.

Spojem njege trepavica i inovacije šminke za područje oko očiju Lancôme predstavlja svoju prvu njegujuću maskaru za volumen trepavica obogaćenu serumom. Stvorena je kako bi prevladala izazove od nanošenja do uklanjanja, neovisno o tome radi li se o krutim trepavicama ili nenamjernom ispadanju trepavica tijekom uklanjanja maskare. Ugodan osjećaj popraćen znanošću. Maskara se jednostavno nanosi, a može se ukloniti i samo toplom vodom i jednom pamučnom blazinicom.

Osim inovativne formule, ova maskara je i nešto sasvim novo u području dizajna. Le 8 Hypnôse izdvaja se od ostalih oblikom nalik brojci 8 te je pakiranje izrađeno od čistog stakla. U suradnju s francuskim staklarom bogatog iskustva Pochetu Du Courvalu, Lancôme je stvorio luksuzno i inovativno pakiranje koje vizualno odskače. Pomoću ergonomskog čepa osmišljenog za olakšano držanje, maskara Le 8 Hypnôse osmišljena je kako bi bila doživljaj za korisnike sama po sebi.

Zamjenom plastike za staklo Le 8 Hypnôse ruši temelje dizajna luksuznih maskara te istovremeno poboljšava učinak proizvoda na okoliš. U skladu s beskrajnom kružnosti brojke 8 ovo stakleno pakiranje, već dijelom izrađeno i od recikliranog stakla, također je pogodno za reciklažu kao i sam čep maskare. Zahvaljujući prednosti jednostavnog uklanjanja čak i samo s toplom vodom i jednom pamučnom blazinicom, Lancôme poduzima korake kako bi se oglasio o značajnom učinku upotrebe maskare na okoliš.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0