MagMe Pick – Kaputi za zimu koje neće imati svi

Iako broj novih brendova u Lijepoj našoj raste iz dana u dan, vrlo je dobro poznat fenomen uniformiranosti gradske scene i istih komada koje možete vidjeti na subotnjim špicama. Neupitno je da Zara nudi fantastične komade i da su neki it sezonski komadi u njihovoj high street verziji puno isplativija investicija, no ono što puno puta vidimo je mase i mase cura koje sjede na kavi u istim ključnim komadima izgledajući kao klonovi.  Naravno, koga to ne smeta, nastavit će kupovati i to je sasvim u redu, no postoji šačica ljudi čiji pogled privuku posebni modeli i jednostavno vole imati jedinstvene komade. Zahvaljujući Europskoj Uniji i slobodnoj trgovini u njoj, online storeovi nude nam puno više izbora po istoj cijeni (i da, isplativo je i kada uračunate cijenu shippinga jer je u većini shipping besplatan, a plaćanje ekspresnog je stvar vašeg izbora), te opciju zamjene ako vam ne paše veličina.

image

Kapute i jakne nosite cijele zime i u njih se svakako isplati investirati. Oversized kaput podići će svaku kombinaciju, dok će kaput jednostavnog minimalističkog kroja odati dojam prozračnosti i jednostavnost ibaš kao kod tih skandivaki koje svi pratimo na društvenim mrežama.

Donosimo nekoliko modela koji su popularni ove zime no ipak malo drugačiji od onih koji se mogu naći u ponudi naših trgovina.

Klikom na slike lakše dođite do svojih željenih predmeta.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0